reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

ja dzis mam wizyte po 15 i zobaczymy jakiej wielkosci mam pecherzyk :) jesli bedzie to samo co miesiac temu na monitoringu to czeka mnie zastrzyk

reklama
Ja nie wierzę że są tacy dobrzy pracodawcy [emoji14] ja zmieniłam zanim zaszłam w ciążę i 9 miesięcy u nich pracowałam zanim poszlam na L4. Dostawami premie uznaniowe jako dobry pracownik klienci mnie bardzo lubili i chwalili ( niektórzy nawet przeżywali że odeszłam ) a i tak mieli mnie głęboko gdzieś i umowa do dnia porodu bo szefowej było szkoda mi płacić za urlop no także nauczylam się żeby się nie starać za mocno w pracy [emoji14]
to prawda tez mialam taka sytuacje....i nauczylo mnie zycie zeby patrzec na siebie bo i tak w pracy niczego nie docenia jak sie dowiedza o ciazy,niestety :p

Hej dziewczyny [emoji16] tak mnie naszła myśl teraz z związku z tym moim gigantycznym przeziębieniem. Wiadomo, nie popadam w paranoję bo my w jednym cyklu tylko killa dni mamy staran, ale co jeżeli zaskoczyło, a ja jeszcze i tym nie wiem bo do @ mam 4 dni, a biorę leki typu aspiryna, cholinex cxy tez cos na katar. Wiadomo, korzystam też z domowych sposobów (mleko z czosniekiem, ziemniaki na katar). Ale tak mnie naszła myśl, gdzieś tam z tyłu głowy siedzi, że jakby sie udało, a ja te leki pakuje w siebie to co wtedy [emoji21]

Hej dziewczyny..
Dzisiaj na szczęście pierwsza zmiana. Po południu idę do sąsiadów ziemniaki przebierać, wykopki były to teraz trzeba zarobić ziemniaki na zime. [emoji12]
Dziewczyny mam takie dość nietypowe pytanie. Czy wy przewidujecie swój okres? Nie chodzi mi tu, że was boli brzuch, piersi pęcznieją czy wywala wam syfki na buzi. Po prostu chodzi mi o moment przed samym przyjściem. Takie uczucie jakby wam miało coś polecieć i np za 15 min dostajecie albo sie yhm wycieranie a tam już podbarwiony śluz. Bo ja tak miałam w poniedziałek. Zawsze od kąd mam okres przywidywałam, że o zaraz nadejdzie. I teraz szok co chwila wc bo czuję a tu guzik. Okres za dwa dni...
U mnie zawsze 2 silne skurcze , potem uczucie mokrości i tak do 30 minut zaczyna lecieć
Hej dziewczynki :)
Ale fajnie opisana pierwsza strona - aż postanowiłam napisać do Was ;)
Widzę niektóre znajome dziewczyny bo byłam na kwietniówkach i majówkach ale nic z tego nie wyszło, więc stwierdziłam , że dalej pchać się nie będę i poczekam aż sama fasolka się pojawi bo takie naciskanie na siebie , że na kwiecień , maj itd. to bez sensu ;)
Teraz aktualnie przerwaliśmy na chwilę staranie celowe bo dostałam nową pracę - za tydzień podpisuję umowę i chciałabym się w niej wykazać i zdobyć zaufanie nim uda się zajść w ciążę, abym mogła tam powrócić po wszystkim :) mam nadzieję, że tak się uda -
Pozdrawiam Was i życzę Wszystkim owocnych starań :tak:
Witaj wśród Nas. Powodzenia w nowej pracy i w późniejszych staraniach. Nie będziesz tu sama która odłożyła starania na potem, jest Nas już kilka [emoji4]
Hello:)
Ja z Wami nie wyrabiam. Tyle piszecie:p
Wpadlam zyczyc milego dnia i usprawiedliwic sie bo bedzie mnie juz malo bo jutro wyjazd na wczasy:)
3 mam kciuki za pojawienie 2 kresek kazdej i jak wroce z urlopu to wroce z kopyta do Was:D
Oby wyjazd się udał .. Wracaj do Nas , ale z maluszkiem [emoji8]
Hej dziewczynki! Milego dzionka :-))) 32 dc, nadal czekam za @ [emoji39]
A może jakieś II kreski ?
Ja dzisiaj mam lekarza. Na 19.20 mam nadzieję że nie przyjdzie jeszcze @ bo jutro mam termin
Daj znać jak po wizycie.. Oby @ nie przyszedł

@Tsylunia jak tam test ? Coś się pokazało?

Hej dziewczyny..
Dzisiaj na szczęście pierwsza zmiana. Po południu idę do sąsiadów ziemniaki przebierać, wykopki były to teraz trzeba zarobić ziemniaki na zime. [emoji12] U mnie zawsze 2 silne skurcze , potem uczucie mokrości i tak do 30 minut zaczyna lecieć Witaj wśród Nas. Powodzenia w nowej pracy i w późniejszych staraniach. Nie będziesz tu sama która odłożyła starania na potem, jest Nas już kilka [emoji4] Oby wyjazd się udał .. Wracaj do Nas , ale z maluszkiem [emoji8] A może jakieś II kreski ?Daj znać jak po wizycie.. Oby @ nie przyszedł

@Tsylunia jak tam test ? Coś się pokazało?
Raczej nie bo testy negatywne :/

Witam się dziewczyny, właśnie czekam w kolejce do urologa, ciekawe co mi powie, stracham co będzie badać... I oby nie zakazał starań hm w sumie to może nawet być za późno na zakaz xD

Hej dziewczyny [emoji16] tak mnie naszła myśl teraz z związku z tym moim gigantycznym przeziębieniem. Wiadomo, nie popadam w paranoję bo my w jednym cyklu tylko killa dni mamy staran, ale co jeżeli zaskoczyło, a ja jeszcze i tym nie wiem bo do @ mam 4 dni, a biorę leki typu aspiryna, cholinex cxy tez cos na katar. Wiadomo, korzystam też z domowych sposobów (mleko z czosniekiem, ziemniaki na katar). Ale tak mnie naszła myśl, gdzieś tam z tyłu głowy siedzi, że jakby sie udało, a ja te leki pakuje w siebie to co wtedy [emoji21]
Wtedy dziecko nie ma jeszcze połączenia z matką i nic mu nie grozi :)

reklama
Poki się na dobre nie zagniezdzi to chyba to co jesz i bierzesz nie ma wpływu. No chyba że byłyby to jakieś leki szkodzące zagniezdzeniu...

Do góry