reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Ten olej z wiesiołka jest sens kupić teraz ( 11dc ) owulacja niby w niedzielę a ja to tak na oko mówię bo na razie bez żadnych pomiarów i sprawdzania czy już sobie darować?
Też mam mieć owu w niedzielę :D
Na olej chyba za późno, boto raptem 5 dni. Najwyżej zaczniesz od nast. cyklu, ale oby nie :)

A ja musze jakos mojego dziś skusić[emoji28] chociaż mi samej dziwnie bo jego mama za ścianą [emoji28]
E tam, nie przejmuj się teściową tylko działaj :D

Jak będziesz mieć tak samo mocne kreski to od razu działaj, nie ma co liczyć godzin bo przecież plemniki są w stanie przeżyć w dobrych warunkach nawet kilka dni więc poczekaja na jajko :p
Jeszcze negatyw ale bliżej niż dalej :)
Dokładnie :) ja ze swoim obecnym mężem mieszkam już kilka lat i początki były masakrycznie trudne, kilka razy w ogóle związek na włosku wisiał a gdzie w tym miejsce na dziecko.

Mój mąż dał mi jasno do zrozumienia że nie będzie dziecka dopuki oboje nie bedziemy miec stałej pracy, wspólnego mieszkania i ślubu, dodatkowo miałam rzucić palenie. Uszanowalam wtedy jego decyzję i dzięki temu dziecko pojawiło się jak oboje tego chcieliśmy i byliśmy gotowi. Mam tutaj na myśli odpowiednie warunki życiowe. Co prawda mogłam wtedy być też egoistka i zrobić sobie dziecko wcześniej, miałabym pole do popisu, wystarczy że bym wkrecila że są dni niepłodne i już... Ale w życiu nigdy! Żyć bym z tym nie mogła chyba...
U mnie podobnie dlatego właśnie tak pozno zdecydowałam się na dziecko jesteśmy 11 lat najpierw był związek na odległość widywalismy się tylko na weekendy później przeprowadzka zmiana pracy wspólne mieszkanie docieranie się i teraz gdy już wszystko mamy ogarnięte tylko żeby była ta fasola 8-)

U mnie podobnie dlatego właśnie tak pozno zdecydowałam się na dziecko jesteśmy 11 lat najpierw był związek na odległość widywalismy się tylko na weekendy później przeprowadzka zmiana pracy wspólne mieszkanie docieranie się i teraz gdy już wszystko mamy ogarnięte tylko żeby była ta fasola 8-)
No jakbym o sobie czytała :D tylko nie 11 a 8 lat :)

Bunia ja bym startowala z olejem juz od nowego cyklu[emoji5]
Namowilyscie mnie :D wogole to pozazdroscilam wam tych testów owulacyjnych i już dzisiaj miałam iść do rosmana z młodym na spacer ale najpierw za długo spał potem za długo jadł ( mamy bunt jedzenia ) to jeszcze zamkneli mi krótsza drogę a na około żeby iść było za pozno ;P jakieś chyba znaki z góry zebym ich nie kupowała ;p

reklama
Do góry