reklama
D
Deleted member 182168
Gość
Idź na betę jeśli jesteś niecierpliwa będziesz miała jasna sytuację chociaż 6 dni przed to jeszcze może się zarodek nie zdążyć zagnieZdzic
Staram się poczekać te 6 dni jak przyjdzie @ to trudno odpuszczę
makota89
Fanka BB :)
Agatki oj tak. Mak to dobra opcja na piątek jak miałam torbiel na jajniku to mnie tak brzuch bolał na owulację że nie miałam wątpliwości że już czas ale wtedy starania nie były wskazane :/ musiałam poczekać aż się torbiel wchłonie
Bunia1992 mi się wydaje, że na 6 dni przed może nie wyjść beta i dalej nic nie będzie wiadomo
Ewelina, wbrew pozorom, co widać nawet na tym wątku bardzo dokładnie, nie zawsze jest łatwo zajść w ciążę. Na objawy i na test z moczu moim zdaniem za wcześnie. Ja robiłam w dniu planowanej miesiączki i miałam cień obawy że to za szybko na test [emoji14]
Bunia1992 mi się wydaje, że na 6 dni przed może nie wyjść beta i dalej nic nie będzie wiadomo
Ewelina, wbrew pozorom, co widać nawet na tym wątku bardzo dokładnie, nie zawsze jest łatwo zajść w ciążę. Na objawy i na test z moczu moim zdaniem za wcześnie. Ja robiłam w dniu planowanej miesiączki i miałam cień obawy że to za szybko na test [emoji14]
U mnie nie ma torbieli na szczęście bo byłam miesiąc temu na kontroli, za to od kiedy urodziłam syna to co miesiąc w okolicy owulacji bardzo boli mnie brzuch... Wcześniej tego nie było, w dodatku na @ kiedyś bolały mnie piersi i brzuch, a od porodu cycki bez bólu, brzuch też bez zmian za to plecy mnie bolą okropnie, w dodatku @ pojawia się nagle bez wcześniejszego plamienia, zaraz potop xDAgatki oj tak. Mak to dobra opcja na piątek jak miałam torbiel na jajniku to mnie tak brzuch bolał na owulację że nie miałam wątpliwości że już czas ale wtedy starania nie były wskazane :/ musiałam poczekać aż się torbiel wchłonie
Nat Bluebell
Matko, ale mnie brzuch nawala chyba zaraz się skończę normalnie. Mam też ochotę zjeść coś bardzo niezdrowego, dlatego powiem mężowi że jak będzie wracać ma kupić mi zestaw w maku xD
Owulacja idzie! do roboty!
Poczekaj spokojnie i niedługo wszystko będzie jasne ja też jestem koszmarnie niecierpliwa, ale natury nie przyspieszysz.Staram się poczekać te 6 dni jak przyjdzie @ to trudno odpuszczę
Dziewczyny, piszecie że taki ból podczas owu to przez torbiel a ja się teraz zastanawiam, bo zawsze mnie tak boli, naprzemiennie jeden lub drugi jajnik a nigdy nie miałam torbieli.. To niby też normalne i podczas moim poprzednich starań bezbłędnie się tym kierowałam.
D
Deleted member 182168
Gość
Agatki oj tak. Mak to dobra opcja na piątek jak miałam torbiel na jajniku to mnie tak brzuch bolał na owulację że nie miałam wątpliwości że już czas ale wtedy starania nie były wskazane :/ musiałam poczekać aż się torbiel wchłonie
Pewnie za wcześnie poczekam te 6 dni
Martkaaa5
Mój jakby się napił energetyka przed to na bank bym mu rady nie dałaOk godzinki przed seksem mozesz dac mezowi kawy albo energetyka. Czytalam ze to pomaga pobudzic plemniki, sa bardziej ruchliwe[emoji5]
Ja mojemu daje energetyka do wypicia[emoji5]
Nat Bluebell
faktycznie, aż strach pomyśleć co by było!Mój jakby się napił energetyka przed to na bank bym mu rady nie dała
reklama
Bunia1992
Też mi się wydaje że te 6 dni to i na betę za wcześnie ale jeśli jakiś cień widzi na teście to może owulacja była wcześniejAgatki oj tak. Mak to dobra opcja na piątek jak miałam torbiel na jajniku to mnie tak brzuch bolał na owulację że nie miałam wątpliwości że już czas ale wtedy starania nie były wskazane :/ musiałam poczekać aż się torbiel wchłonie