reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
6 dni wiem ze to dużo za wcześnie ale nie mogę nie umiem czekać [emoji23][emoji23][emoji20][emoji20]
Przeciez jak jestes w ciazy to bedziesz w niej nawet za te 6 dni...ciekawe czy Twoj chlopak tez tak z niecierpliwością czeka?[emoji13]
Wydaje mi sie ze bardzo chcesz aby wyszlo ze jestes w ciazy bo wiesz z drugiej strony ze na razie odkladasz starania.

Przeciez jak jestes w ciazy to bedziesz w niej nawet za te 6 dni...ciekawe czy Twoj chlopak tez tak z niecierpliwością czeka?[emoji13]
Wydaje mi sie ze bardzo chcesz aby wyszlo ze jestes w ciazy bo wiesz z drugiej strony ze na razie odkladasz starania.

Nie wiem wiem ze dużo myślał dziś jutro jadę do niego porozmawiam
Z nim Czytasz mi w myślach czy Co XD

reklama
Uważam tak samo. Zastanawiam się tylko nad jedną rzeczą, skoro twierdzisz Ewelina że twój facet też chce dziecka to dlaczego odkładacie starania?

Do góry