reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Agatki oj tak. Mak to dobra opcja na piątek ;) jak miałam torbiel na jajniku to mnie tak brzuch bolał na owulację że nie miałam wątpliwości że już czas ;) ale wtedy starania nie były wskazane :/ musiałam poczekać aż się torbiel wchłonie

Bunia1992 mi się wydaje, że na 6 dni przed może nie wyjść beta i dalej nic nie będzie wiadomo

Ewelina, wbrew pozorom, co widać nawet na tym wątku bardzo dokładnie, nie zawsze jest łatwo zajść w ciążę. Na objawy i na test z moczu moim zdaniem za wcześnie. Ja robiłam w dniu planowanej miesiączki i miałam cień obawy że to za szybko na test [emoji14]

Agatki oj tak. Mak to dobra opcja na piątek ;) jak miałam torbiel na jajniku to mnie tak brzuch bolał na owulację że nie miałam wątpliwości że już czas ;) ale wtedy starania nie były wskazane :/ musiałam poczekać aż się torbiel wchłonie

Bunia1992 mi się wydaje, że na 6 dni przed może nie wyjść beta i dalej nic nie będzie wiadomo

Ewelina, wbrew pozorom, co widać nawet na tym wątku bardzo dokładnie, nie zawsze jest łatwo zajść w ciążę. Na objawy i na test z moczu moim zdaniem za wcześnie. Ja robiłam w dniu planowanej miesiączki i miałam cień obawy że to za szybko na test [emoji14]
U mnie nie ma torbieli na szczęście bo byłam miesiąc temu na kontroli, za to od kiedy urodziłam syna to co miesiąc w okolicy owulacji bardzo boli mnie brzuch... Wcześniej tego nie było, w dodatku na @ kiedyś bolały mnie piersi i brzuch, a od porodu cycki bez bólu, brzuch też bez zmian za to plecy mnie bolą okropnie, w dodatku @ pojawia się nagle bez wcześniejszego plamienia, zaraz potop xD

Matko, ale mnie brzuch nawala :( chyba zaraz się skończę normalnie. Mam też ochotę zjeść coś bardzo niezdrowego, dlatego powiem mężowi że jak będzie wracać ma kupić mi zestaw w maku xD

Owulacja idzie! :D do roboty! :)

Staram się poczekać te 6 dni jak przyjdzie @ to trudno odpuszczę
Poczekaj spokojnie i niedługo wszystko będzie jasne :) ja też jestem koszmarnie niecierpliwa, ale natury nie przyspieszysz.

Dziewczyny, piszecie że taki ból podczas owu to przez torbiel a ja się teraz zastanawiam, bo zawsze mnie tak boli, naprzemiennie jeden lub drugi jajnik a nigdy nie miałam torbieli.. To niby też normalne i podczas moim poprzednich starań bezbłędnie się tym kierowałam.

Pewnie za wcześnie poczekam te 6 dni

Ewelina - ja też niestety nic nie widzę na tescie. Poczekaj jeszcze ten tydzień i będzie wszystko jasne :)

Moje dziecko dziś nie może zasnąć... I mruczy, jeczy, mruczy... [emoji39] aż sobie zrobiłam kawy

reklama

Też mi się wydaje że te 6 dni to i na betę za wcześnie ale jeśli jakiś cień widzi na teście to może owulacja była wcześniej :)

Do góry