Co znaczy słabo? My cie nie wyganiamyMogę tu być bo czuje się trochę słabo teraz i czuje ze nie zabardzo jestem tu miłe widziana [emoji20]
reklama
D
Deleted member 182168
Gość
Słabo się ogólnie czuje psychicznie po ciężkiej nie skończonej jeszcze rozmowie mam podobno małe ciśnienie głowa mnie boli ciagle się dziwnie czuje [emoji20][emoji20][emoji174] jeszcze ten kalendarzyk mnie zmieszał
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Haha [emoji38]A ja przez to forum to tylko siedzę pisze czytam i za niedługo sanepid mi chatę zamknie bo mam taki syf
(Ja mam wszystko w domu zawsze ogarniete + ogarniam ten i jeszcze 3 inne wątki [emoji14])
Ja juz spakowana, wszystko posprzatane i gotowe na jutrzejszy wyjazd [emoji4]
m-a-g-d-a
Początkująca w BB
Jestem Magda, mam 34 lata i ponad 5-letnią córeczkę, walczę ze sporą nadwagą. Mąż pracuje za granicą więc starania są utrudnione ale akurat teraz jest i wszystko wskazuje, że mam dni płodne. Właśnie zrobiłam teścik owulacyjny i wyszedł pozytywny .
To męża zaraz bierz w obroty hihi który dc u ciebie?Jestem Magda, mam 34 lata i ponad 5-letnią córeczkę, walczę ze sporą nadwagą. Mąż pracuje za granicą więc starania są utrudnione ale akurat teraz jest i wszystko wskazuje, że mam dni płodne. Właśnie zrobiłam teścik owulacyjny i wyszedł pozytywny .
Postaraj się nie myśleć za dużo, a przede wszystkim dokończ rozmowę z lubym bo się wykonczyszSłabo się ogólnie czuje psychicznie po ciężkiej nie skończonej jeszcze rozmowie mam podobno małe ciśnienie głowa mnie boli ciagle się dziwnie czuje [emoji20][emoji20][emoji174] jeszcze ten kalendarzyk mnie zmieszał
Kwaśne to ponoć na chłopca hihihihihiDziewczyny tak piszecie że nie nadążam gotuje właśnie żurek zachciało mi się coś kwaśnego
m-a-g-d-a
Początkująca w BB
To męża zaraz bierz w obroty hihi który dc u ciebie?
15 dc przy cyklach 30-31 dniowych
Lu_cy
Hehe ja w ogóle lubię kwaśne podobno mają tak osoby z chora wątroba. Na szczęście mój mąż też lubi kwaśne to mam z kim jeśćTo męża zaraz bierz w obroty hihi który dc u ciebie?
Postaraj się nie myśleć za dużo, a przede wszystkim dokończ rozmowę z lubym bo się wykonczysz
Kwaśne to ponoć na chłopca hihihihihi
reklama
Lovi23
Też lubię kwasne- u mnie był wczoraj kapuśniak [emoji16]Hehe ja w ogóle lubię kwaśne podobno mają tak osoby z chora wątroba. Na szczęście mój mąż też lubi kwaśne to mam z kim jeść