reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Słabo się ogólnie czuje psychicznie po ciężkiej nie skończonej jeszcze rozmowie mam podobno małe ciśnienie głowa mnie boli ciagle się dziwnie czuje [emoji20][emoji20][emoji174] jeszcze ten kalendarzyk mnie zmieszał

Jestem Magda, mam 34 lata i ponad 5-letnią córeczkę, walczę ze sporą nadwagą. Mąż pracuje za granicą więc starania są utrudnione ale akurat teraz jest i wszystko wskazuje, że mam dni płodne. Właśnie zrobiłam teścik owulacyjny i wyszedł pozytywny :).

Jestem Magda, mam 34 lata i ponad 5-letnią córeczkę, walczę ze sporą nadwagą. Mąż pracuje za granicą więc starania są utrudnione ale akurat teraz jest i wszystko wskazuje, że mam dni płodne. Właśnie zrobiłam teścik owulacyjny i wyszedł pozytywny :).
To męża zaraz bierz w obroty hihi który dc u ciebie? :)
Słabo się ogólnie czuje psychicznie po ciężkiej nie skończonej jeszcze rozmowie mam podobno małe ciśnienie głowa mnie boli ciagle się dziwnie czuje [emoji20][emoji20][emoji174] jeszcze ten kalendarzyk mnie zmieszał
Postaraj się nie myśleć za dużo, a przede wszystkim dokończ rozmowę z lubym bo się wykonczysz
Dziewczyny tak piszecie że nie nadążam :) gotuje właśnie żurek zachciało mi się coś kwaśnego
Kwaśne to ponoć na chłopca hihihihihi

To męża zaraz bierz w obroty hihi który dc u ciebie? :)

Postaraj się nie myśleć za dużo, a przede wszystkim dokończ rozmowę z lubym bo się wykonczysz

Kwaśne to ponoć na chłopca hihihihihi
Hehe ja w ogóle lubię kwaśne :) podobno mają tak osoby z chora wątroba. Na szczęście mój mąż też lubi kwaśne to mam z kim jeść :)

Ewelina - A dlaczego nie dokonczyliscie rozmowy? I zresztą co tu dokanczac? Bo z tego co zrozumiałam to Ci powiedział, że chce dziecko ale nie teraz, bo ma jakieś tam problemy z pracą.

reklama
Do góry