reklama
Witaj, ktory dzień cyklu u ciebie dziśCześć! Staram się o drugie dziecko i w tym cyklu również posiłkuję się testami owulacyjnymi. Jajniki mnie pobolewają, śluz też niczego sobie i mam nadzieję, że test dzisiaj lub jutro wyjdzie pozytywny
D
Deleted member 182168
Gość
Mogę tu być bo czuje się trochę słabo teraz i czuje ze nie zabardzo jestem tu miłe widziana [emoji20]
Kaamilaaa
Fanka BB :)
Hej! [emoji4] opowiedz cos wiecej [emoji4] ile sie starasz, ile masz lat, ile ma twoje malenstwo ?Cześć! Staram się o drugie dziecko i w tym cyklu również posiłkuję się testami owulacyjnymi. Jajniki mnie pobolewają, śluz też niczego sobie i mam nadzieję, że test dzisiaj lub jutro wyjdzie pozytywny
Nie rozumiem..?Mogę tu być bo czuje się trochę słabo teraz i czuje ze nie zabardzo jestem tu miłe widziana [emoji20]
Nat Bluebell
Cześć! Staram się o drugie dziecko i w tym cyklu również posiłkuję się testami owulacyjnymi. Jajniki mnie pobolewają, śluz też niczego sobie i mam nadzieję, że test dzisiaj lub jutro wyjdzie pozytywny
Cześć trzymam kciuki!!
Dlaczego? Nie marudź. Czemu słabo się czujesz?Mogę tu być bo czuje się trochę słabo teraz i czuje ze nie zabardzo jestem tu miłe widziana [emoji20]
makota89
Azulka_26 niezły kaliber supli oby jak najkrócej był potrzebny
Natomiast Bluebell dla mnie najgorsze jest zmęczenie i brak czasu na seks bo dziecko odpukac w nocy śpi wzorowo
Martkaaa5 ja też pierwszy test owu robiłam z ciekawości w pełni rozumiem [emoji14] i też nigdy nie obserwowałam cyklu pod takim kątem
M-a-g-d-a hej, trzymam kciuki
Ewelina2000 czemu słabo? Zwierzylas się a ile ludzi tyle opinii. Ty wiesz najlepiej co jest i co będzie dla Ciebie najkorzystniejsze. My Ciebie w zasadzie nie znamy
Natomiast Bluebell dla mnie najgorsze jest zmęczenie i brak czasu na seks bo dziecko odpukac w nocy śpi wzorowo
Martkaaa5 ja też pierwszy test owu robiłam z ciekawości w pełni rozumiem [emoji14] i też nigdy nie obserwowałam cyklu pod takim kątem
M-a-g-d-a hej, trzymam kciuki
Ewelina2000 czemu słabo? Zwierzylas się a ile ludzi tyle opinii. Ty wiesz najlepiej co jest i co będzie dla Ciebie najkorzystniejsze. My Ciebie w zasadzie nie znamy
Lovi23
No coś Ty , skąd taki pomysł?Mogę tu być bo czuje się trochę słabo teraz i czuje ze nie zabardzo jestem tu miłe widziana [emoji20]
Jesteś mile widziana tutaj... przynajmniej przeze mnie [emoji16]
Zresztą każdy jest mile widziany, bo to forum [emoji16]
Martkaaa5
Witaj fajne babki tu są napewno ci się spodobaCześć! Staram się o drugie dziecko i w tym cyklu również posiłkuję się testami owulacyjnymi. Jajniki mnie pobolewają, śluz też niczego sobie i mam nadzieję, że test dzisiaj lub jutro wyjdzie pozytywny
reklama
1
185097
Gość
Dlaczego?Mogę tu być bo czuje się trochę słabo teraz i czuje ze nie zabardzo jestem tu miłe widziana [emoji20]
Napisałaś tu swoja sytuacje i wiekszosc dziewczyn napisało jako osoby postronne swoje jakies tam zdanie na ten temat.
Przeciez nikt Cie ani nie krytykuje ani nie obraza.