reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Cześć! Staram się o drugie dziecko i w tym cyklu również posiłkuję się testami owulacyjnymi. Jajniki mnie pobolewają, śluz też niczego sobie i mam nadzieję, że test dzisiaj lub jutro wyjdzie pozytywny ;)
Hej! [emoji4] opowiedz cos wiecej [emoji4] ile sie starasz, ile masz lat, ile ma twoje malenstwo ?
Mogę tu być bo czuje się trochę słabo teraz i czuje ze nie zabardzo jestem tu miłe widziana [emoji20]
Nie rozumiem..?

Cześć! Staram się o drugie dziecko i w tym cyklu również posiłkuję się testami owulacyjnymi. Jajniki mnie pobolewają, śluz też niczego sobie i mam nadzieję, że test dzisiaj lub jutro wyjdzie pozytywny ;)

Cześć :) trzymam kciuki!!

Mogę tu być bo czuje się trochę słabo teraz i czuje ze nie zabardzo jestem tu miłe widziana [emoji20]
Dlaczego? Nie marudź. Czemu słabo się czujesz?

Azulka_26 niezły kaliber supli ;) oby jak najkrócej był potrzebny ;)

Natomiast Bluebell dla mnie najgorsze jest zmęczenie i brak czasu na seks ;) bo dziecko odpukac w nocy śpi wzorowo ;)

Martkaaa5 ja też pierwszy test owu robiłam z ciekawości ;) w pełni rozumiem [emoji14] i też nigdy nie obserwowałam cyklu pod takim kątem

M-a-g-d-a hej, trzymam kciuki :)

Ewelina2000 czemu słabo? Zwierzylas się a ile ludzi tyle opinii. Ty wiesz najlepiej co jest i co będzie dla Ciebie najkorzystniejsze. My Ciebie w zasadzie nie znamy ;)

reklama
Do góry