reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Hm pić piłam raczej mało... No nic zrobię jutro kolejny i będę patrzeć czy kreska ciemnieje, ale powiem szczerze że jestem bardzo zdziwiona. Tyle dobrze że w 10 i 12 dc były boboseksy... Bo tak bym chyba się wściekła xD
Najlepiej jest robić wieczorem bo stężenie wzrasta

reklama
Testy najlepiej robic wieczorem. I nie pic przed zrobieniem testu.
Agatki ten test jest negatywny. I to bardzo negatywny bo kreski testowej prawie nie widac. Albo owulacje mialas wczesniej, albo bedziesz miala ja pozniej, albo w ogole nie bedziesz jej miala...?
Ilu dniowe masz cykle?
Ja mam 26-28 i u mnie juz od 10 dc sa ladne kreski, dopiero w okolicy owulacji czyli 12-13dc ciemnieja bardzo.
Screenshot_2018-09-06-15-07-00.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-09-06-15-07-00.jpg
    Screenshot_2018-09-06-15-07-00.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 173
Testy najlepiej robic wieczorem. I nie pic przed zrobieniem testu.
Agatki ten test jest negatywny. I to bardzo negatywny bo kreski testowej prawie nie widac. Albo owulacje mialas wczesniej, albo bedziesz miala ja pozniej, albo w ogole nie bedziesz jej miala...?
Ilu dniowe masz cykle?
Ja mam 26-28 i u mnie juz od 10 dc sa ladne kreski, dopiero w okolicy owulacji czyli 12-13dc ciemnieja bardzo.Zobacz załącznik 895306
Cykle mam na przemian, raz 27dni raz 28/29 dni, teraz wypada ten dłuższy, obecnie 13 dc i nie wiem jak to się ma do tego testu... Może była wcześniej faktycznie.. Ale czy to możliwe hm

Kurde chyba cykl stracony.... :( test owulacyjny kompletnie biały... W ogóle brak drugiej kreski
Może być jeszcze za wcześnie albo po prostu testy nie wychodzą.. Testuj dalej i zobaczymy co się dzieje.

A no były 2 razy [emoji1422] mnie najbardziek dobija to, ze narazie to tak będzie wyglądać... A w sumie nawet gorzej bo sie okazało, ze teraz w firmie wiele rzeczy się zmieniło i mąż bedzie przyjeżdżał co 2 tygodnie na 3 dni...[emoji19]
Faktycznie trochę ciężko wtedy trafić. Musisz być dobrej myśli ❤️

Cykle mam na przemian, raz 27dni raz 28/29 dni, teraz wypada ten dłuższy, obecnie 13 dc i nie wiem jak to się ma do tego testu... Może była wcześniej faktycznie.. Ale czy to możliwe hm
Spojrz na moje testy, najciemniejsza kreska byla w 11dc, wiec to mozliwe ze moglas miec owulacje wczesniej. Ale czy ja mialas tego Ci nikt nie powie teraz. Albo zrob progesteron 7 dni po owulacji albo idz na usg zobacz czy pęcherzyki pekly

Spojrz na moje testy, najciemniejsza kreska byla w 11dc, wiec to mozliwe ze moglas miec owulacje wczesniej. Ale czy ja mialas tego Ci nikt nie powie teraz. Albo zrob progesteron 7 dni po owulacji albo idz na usg zobacz czy pęcherzyki pekly
Na krew mnie nawet nikt siłą nie zaciągnie xD z usg też lipa bo do mojego ginekologa są terminy. Dziwne to jest bardzo, przyznam się bez bicia że od lat z mężem przez 3 dni po @ seksujemy bez zabezpieczenia czyli do 9 dc i nigdy z tego ciąży nie było, raz czy dwa zdarzyło się tak w 10 dc i też ciąży nie było, to jak to by było możliwe, gdyby faktycznie owulacja była wczesniej to byłby cud że wcześniej nie zaliczyliśmy wpadki. Gdy staraliśmy się o synka były seksy w 10 dc, 13 i 14 i była ciąża... Bardzo mnie ten test zdezorientowal bo jak wnioskuję powinien dzień przed owulacja być mocno pozytywny

Na krew mnie nawet nikt siłą nie zaciągnie xD z usg też lipa bo do mojego ginekologa są terminy. Dziwne to jest bardzo, przyznam się bez bicia że od lat z mężem przez 3 dni po @ seksujemy bez zabezpieczenia czyli do 9 dc i nigdy z tego ciąży nie było, raz czy dwa zdarzyło się tak w 10 dc i też ciąży nie było, to jak to by było możliwe, gdyby faktycznie owulacja była wczesniej to byłby cud że wcześniej nie zaliczyliśmy wpadki. Gdy staraliśmy się o synka były seksy w 10 dc, 13 i 14 i była ciąża... Bardzo mnie ten test zdezorientowal bo jak wnioskuję powinien dzień przed owulacja być mocno pozytywny
Może masz tak jak ja. Tylko u mnie nawet takiej bladej kreski nigdy nie było.

reklama
Mi w zeszłym cyklu testy robione przed owu wychodziły w ogóle z jedną jasną kreską, więc kompletnie negatywnie a potem nie było mnie w domu żeby sprawdzić w dniu owulacji i tuż przed. Uważam, że jakk @Meliska89 pisze, czasem po prostu nie działają.

Do góry