reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Hm pić piłam raczej mało... No nic zrobię jutro kolejny i będę patrzeć czy kreska ciemnieje, ale powiem szczerze że jestem bardzo zdziwiona. Tyle dobrze że w 10 i 12 dc były boboseksy... Bo tak bym chyba się wściekła xD
Najlepiej jest robić wieczorem bo stężenie wzrasta

reklama
Testy najlepiej robic wieczorem. I nie pic przed zrobieniem testu.
Agatki ten test jest negatywny. I to bardzo negatywny bo kreski testowej prawie nie widac. Albo owulacje mialas wczesniej, albo bedziesz miala ja pozniej, albo w ogole nie bedziesz jej miala...?
Ilu dniowe masz cykle?
Ja mam 26-28 i u mnie juz od 10 dc sa ladne kreski, dopiero w okolicy owulacji czyli 12-13dc ciemnieja bardzo.
Screenshot_2018-09-06-15-07-00.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-09-06-15-07-00.jpg
    Screenshot_2018-09-06-15-07-00.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 179
Testy najlepiej robic wieczorem. I nie pic przed zrobieniem testu.
Agatki ten test jest negatywny. I to bardzo negatywny bo kreski testowej prawie nie widac. Albo owulacje mialas wczesniej, albo bedziesz miala ja pozniej, albo w ogole nie bedziesz jej miala...?
Ilu dniowe masz cykle?
Ja mam 26-28 i u mnie juz od 10 dc sa ladne kreski, dopiero w okolicy owulacji czyli 12-13dc ciemnieja bardzo.Zobacz załącznik 895306
Cykle mam na przemian, raz 27dni raz 28/29 dni, teraz wypada ten dłuższy, obecnie 13 dc i nie wiem jak to się ma do tego testu... Może była wcześniej faktycznie.. Ale czy to możliwe hm

Kurde chyba cykl stracony.... :( test owulacyjny kompletnie biały... W ogóle brak drugiej kreski
Może być jeszcze za wcześnie albo po prostu testy nie wychodzą.. Testuj dalej i zobaczymy co się dzieje.

A no były 2 razy [emoji1422] mnie najbardziek dobija to, ze narazie to tak będzie wyglądać... A w sumie nawet gorzej bo sie okazało, ze teraz w firmie wiele rzeczy się zmieniło i mąż bedzie przyjeżdżał co 2 tygodnie na 3 dni...[emoji19]
Faktycznie trochę ciężko wtedy trafić. Musisz być dobrej myśli ❤️

Cykle mam na przemian, raz 27dni raz 28/29 dni, teraz wypada ten dłuższy, obecnie 13 dc i nie wiem jak to się ma do tego testu... Może była wcześniej faktycznie.. Ale czy to możliwe hm
Spojrz na moje testy, najciemniejsza kreska byla w 11dc, wiec to mozliwe ze moglas miec owulacje wczesniej. Ale czy ja mialas tego Ci nikt nie powie teraz. Albo zrob progesteron 7 dni po owulacji albo idz na usg zobacz czy pęcherzyki pekly

Spojrz na moje testy, najciemniejsza kreska byla w 11dc, wiec to mozliwe ze moglas miec owulacje wczesniej. Ale czy ja mialas tego Ci nikt nie powie teraz. Albo zrob progesteron 7 dni po owulacji albo idz na usg zobacz czy pęcherzyki pekly
Na krew mnie nawet nikt siłą nie zaciągnie xD z usg też lipa bo do mojego ginekologa są terminy. Dziwne to jest bardzo, przyznam się bez bicia że od lat z mężem przez 3 dni po @ seksujemy bez zabezpieczenia czyli do 9 dc i nigdy z tego ciąży nie było, raz czy dwa zdarzyło się tak w 10 dc i też ciąży nie było, to jak to by było możliwe, gdyby faktycznie owulacja była wczesniej to byłby cud że wcześniej nie zaliczyliśmy wpadki. Gdy staraliśmy się o synka były seksy w 10 dc, 13 i 14 i była ciąża... Bardzo mnie ten test zdezorientowal bo jak wnioskuję powinien dzień przed owulacja być mocno pozytywny

Na krew mnie nawet nikt siłą nie zaciągnie xD z usg też lipa bo do mojego ginekologa są terminy. Dziwne to jest bardzo, przyznam się bez bicia że od lat z mężem przez 3 dni po @ seksujemy bez zabezpieczenia czyli do 9 dc i nigdy z tego ciąży nie było, raz czy dwa zdarzyło się tak w 10 dc i też ciąży nie było, to jak to by było możliwe, gdyby faktycznie owulacja była wczesniej to byłby cud że wcześniej nie zaliczyliśmy wpadki. Gdy staraliśmy się o synka były seksy w 10 dc, 13 i 14 i była ciąża... Bardzo mnie ten test zdezorientowal bo jak wnioskuję powinien dzień przed owulacja być mocno pozytywny
Może masz tak jak ja. Tylko u mnie nawet takiej bladej kreski nigdy nie było.

reklama
Mi w zeszłym cyklu testy robione przed owu wychodziły w ogóle z jedną jasną kreską, więc kompletnie negatywnie a potem nie było mnie w domu żeby sprawdzić w dniu owulacji i tuż przed. Uważam, że jakk @Meliska89 pisze, czasem po prostu nie działają.

Do góry