Nat Bluebell
Fanka BB :)
No przecież nie jest tak źle rozumiem, że nie zawsze się da zgrać, ale mieliście seksy w dni płodne.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A no były 2 razy [emoji1422] mnie najbardziek dobija to, ze narazie to tak będzie wyglądać... A w sumie nawet gorzej bo sie okazało, ze teraz w firmie wiele rzeczy się zmieniło i mąż bedzie przyjeżdżał co 2 tygodnie na 3 dni...[emoji19]No przecież nie jest tak źle rozumiem, że nie zawsze się da zgrać, ale mieliście seksy w dni płodne.
Czyli jednak była wcześniej?[emoji17]Kurde chyba cykl stracony.... test owulacyjny kompletnie biały... W ogóle brak drugiej kreski
Nie wiemy teraz co mam myśleć, teraz patrzę na teście kreska druga jest ale bardzo słaba, jutro według aplikacji ma być owulacja... Dziś 13 dc i teraz mam wątpliwości. Ostatnio w 15 dc robiłam progesteron i według norm byłam po owulacji...Czyli jednak była wcześniej?[emoji17]
Może dużo piłaś i mocz za bardzo rozcienczony?Kurde chyba cykl stracony.... test owulacyjny kompletnie biały... W ogóle brak drugiej kreski
No właśnie to jest to, że aplikacja jedno, a organizm i tak po swojemu wszystko robi...Nie wiemy teraz co mam myśleć, teraz patrzę na teście kreska druga jest ale bardzo słaba, jutro według aplikacji ma być owulacja... Dziś 13 dc i teraz mam wątpliwości. Ostatnio w 15 dc robiłam progesteron i według norm byłam po owulacji...
Powiem ci że ja mam test pozytywny tylko w dniu lub 12h przed owulacja. A wcześniej mam właśnie takie jasneMożliwe że taki blady test przed owulacja? :/ czy raczej taki test wskazuję że już po...