Tsylunia
Fanka BB :)
U mnie w 15 dc jeszcze nawet nie pekl...U mnue cykle 26-28 dniowe to i owulacja szybko. Ale musze się upewnic czy w ogole jest
A tez mam takie cykle
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie w 15 dc jeszcze nawet nie pekl...U mnue cykle 26-28 dniowe to i owulacja szybko. Ale musze się upewnic czy w ogole jest
A w którym kierunku bliżej?To tak jak ja [emoji14]
Ja tez mam takie cykle a u mnie owu zazwyczaj 16dc [emoji57]U mnue cykle 26-28 dniowe to i owulacja szybko. Ale musze się upewnic czy w ogole jest
Żagania[emoji14]A w którym kierunku bliżej?
To tak jak ja [emoji6][emoji57]Żagania[emoji14]
Haha [emoji3] a bardziej w Żaganiu czy okolice ? [emoji14]To tak jak ja [emoji6]
Mam 12 km do ŻaganiaHaha [emoji3] a bardziej w Żaganiu czy okolice ? [emoji14]
MasakraOde mnie raz tylko wzięła przy monitoringu 100 zł . a tak to 180 katastrofa...ale nie odzywam się bo ma dobra.opinie dobra jest niby....
Czyli mieszkamy 12km od siebie [emoji14]Mam 12 km do Żagania
Ja w Żaganiu do szkoły chodziłam, pracowałam, tam też mam lekarza..Czyli mieszkamy 12km od siebie [emoji14]
Haha noo [emoji3]Ja w Żaganiu do szkoły chodziłam, pracowałam, tam też mam lekarza..
Jaki ten świat mały [emoji12]