reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Dziewczyny tak produkujecie że ja za Wami nie nadąże :-) ja już w pracy, wczoraj nadrabialismy zaległości :-)

reklama
Dobry [emoji57] spac nie moge, tz poszedł do pracy a ja leżę[emoji57]. Ciekawe o której młody wstanie [emoji57]Zycze ci zeby bylo tak jak chcesz [emoji4]
I trzymam kciuki[emoji4]
Staram sie podobnie jak twoja kolezanka prawie rok i powiem ci jakos za bardzo nie wierzę w to magiczne odpuszczanie = ciąża [emoji57]Jestesmy na tym samym etapie [emoji57] u mnie za dwa dni bedzie 13cs [emoji57]obys ty ppprzestala na 12[emoji6]Ej ale to ze ma sie juz dziecko wcale nie daje gwarancji ze bedzie sie mialo kolejne [emoji57]
A poza tym np ja nie mam pewnosci czy moj tz tez jest plodny...
Ja sie nakrecalam w pierwszych cyklach, teraz juz luz bo w sumie maja byc zawieszone starania u nas.
Zgadzam sie z Tobą.
Ja juz nie nastawiam sie ze sie uda. Co ma byc to bedzie:)
Przpomnij czemu zawieszacie starania?

Tez mowila ze jak sie nie wchlonie to leki... Ale sie udalo ale co z tego jak polip teraz wylazl hehe
Co wizyta co innego hehAle masz kogo poprzytulac... Nosilas pod serduszkiem... Widzialas 1 kroki... Pierwsze upadki itp... A ja moge tego nie doswiadczyc nigdy jak siw nie uda..
Jak to sie mowi jak nie urok to sraczka:/

Wierze ze doswiadczysz tego i tego sie 3majmy:)

Ja juz nie nastawiam sie ze sie uda. Co ma byc to bedzie:)
Przpomnij czemu zawieszacie starania?
Niby mamy zawiesić bo na poczatku roku spore zmiany, przeprowadzka w inna czesc kraju, zupelna zmiana pracy tz.. no i tak jakoś.. ale teraz jakos nie uwazalismy ten jeden raz przed owu, jakos nie widze juz chyba senu w tym calkowitym zawieszaniu staran bo i tak nie wyjdzie [emoji57]
Kaamilaaa a to dobrze rozumiem ze 1 malenstwo nie jest malenstwem obecnego partnera???
Dokładnie tak.

reklama
Do góry