reklama
Kasienka3b
Fanka BB :)
Ja juz nie nastawiam sie ze sie uda. Co ma byc to bedzieDobry [emoji57] spac nie moge, tz poszedł do pracy a ja leżę[emoji57]. Ciekawe o której młody wstanie [emoji57]Zycze ci zeby bylo tak jak chcesz [emoji4]
I trzymam kciuki[emoji4]
Staram sie podobnie jak twoja kolezanka prawie rok i powiem ci jakos za bardzo nie wierzę w to magiczne odpuszczanie = ciąża [emoji57]Jestesmy na tym samym etapie [emoji57] u mnie za dwa dni bedzie 13cs [emoji57]obys ty ppprzestala na 12[emoji6]Ej ale to ze ma sie juz dziecko wcale nie daje gwarancji ze bedzie sie mialo kolejne [emoji57]
A poza tym np ja nie mam pewnosci czy moj tz tez jest plodny...
Ja sie nakrecalam w pierwszych cyklach, teraz juz luz bo w sumie maja byc zawieszone starania u nas.
Zgadzam sie z Tobą.
Przpomnij czemu zawieszacie starania?
Kasienka3b
Jak to sie mowi jak nie urok to sraczka:/Tez mowila ze jak sie nie wchlonie to leki... Ale sie udalo ale co z tego jak polip teraz wylazl hehe
Co wizyta co innego hehAle masz kogo poprzytulac... Nosilas pod serduszkiem... Widzialas 1 kroki... Pierwsze upadki itp... A ja moge tego nie doswiadczyc nigdy jak siw nie uda..
Wierze ze doswiadczysz tego i tego sie 3majmy
Kaamilaaa
Niby mamy zawiesić bo na poczatku roku spore zmiany, przeprowadzka w inna czesc kraju, zupelna zmiana pracy tz.. no i tak jakoś.. ale teraz jakos nie uwazalismy ten jeden raz przed owu, jakos nie widze juz chyba senu w tym calkowitym zawieszaniu staran bo i tak nie wyjdzie [emoji57]Ja juz nie nastawiam sie ze sie uda. Co ma byc to bedzie
Przpomnij czemu zawieszacie starania?
Dokładnie tak.Kaamilaaa a to dobrze rozumiem ze 1 malenstwo nie jest malenstwem obecnego partnera???
Tsylunia
Oby heh... Nie lamie sie xD moge poczekac jeszcze chwile ale tylko chwilecZkę nie dluzej[emoji4]Jak to sie mowi jak nie urok to sraczka:/
Wierze ze doswiadczysz tego i tego sie 3majmy
Kaamilaaa
Nie no normalne pytanie [emoji6] nie ma co wybaczac [emoji6]Wybacz ze pytam...
D
Deleted member 182168
Gość
Hej dziewczyny siedzę w poczekalni na egzamin ale pozytywnie nastawiona oby było dobrze [emoji178]
reklama
Tsylunia
A no to ciut inaczej... Bo on tez by pewnie chcial swojego maluszka tak jak i moj maz xDNie no normalne pytanie [emoji6] nie ma co wybaczac [emoji6]