D
Deleted member 182168
Gość
Do której ?
3 tech
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Do której ?
RembertówO aniu a jaką dzielnice zamieszkujesz?
Ja mam nadzieje ze jestem dobra mama dla mojego szkraba [emoji3][emoji7] mimo ze jestem mloda [emoji6]Kamila, ludzie są niestety bardzo często idiotami i pierniczą takie głupoty, że aż strach. Naprawdę, wiek nie ma żadnego znaczenia jeśli chodzi o miłość do dziecka, można być cudowną matką w wieku nastu lat i koszmarną po 30.
No właśnie, życie weryfikuje plany i w sumie to jest fajne, bo inaczej byłoby zbyt nudno
Rembertów
Ja mam nadzieje ze jestem dobra mama dla mojego szkraba [emoji3][emoji7] mimo ze jestem mloda [emoji6]
Moja matka urodzila mnie majac ponad 40lat i nie, nie byla w żadnym razie ani dobra ani kochajaca matką [emoji57]
Zawsze kiedyś można gdzieś się umówić na kawę [emoji14]Rembertów
Ooo ty hehe... Ja nie moge [emoji20]Wszystkie sie bzykaja? Taka cisza?[emoji16]
Zawsze kiedyś można gdzieś się umówić na kawę [emoji14]
Trzeba mieć jeszcze męża w domu ;pWszystkie sie bzykaja? Taka cisza?[emoji16]