reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Nje wiem czy mam zwidy czy te testy z rosmanna tak mają. Jestem tydzień przed okresem. Myślę że owulacja miałam niedługo po skończeniu miesiączki (cykle 25dniowe). W czasie "kalendarzowej" owulacji miałam już bardzo dużo nieplodnej wydzieliny. Mam ją cały czas i to dało mi do myślenia, że coś może być nie tak. Sądzę, że jestem jakieś 10dpo. I nie bola mnie piersi tak jak zazwyczaj po owulacji. Często też mam bóle podbrzusza a od wczoraj straszna senność. Zrobiłam test strumieniowy facelle z Rossmanna. Od razu zobaczyłam delikatny cień, więc rozebralam test i zrobiłam zdjęcie. Co myślicie??? Rano wstanę i jadę do apteki na kolejne testowanko...
Ja tu nic nie widze... Zrob za 2 dni... jak to cien to bd ladniej widac wtedy... Kciukasy
Ja tu nic nie widze niestety ale trzymam kciuki [emoji4]U nas bylo ja tz i inna [emoji13]
Oooo to niezle...

reklama
Adka powiem Ci tak. Nie doszukuj sie na sile zadnych cieni. Bo te cienie to czasami jest po prostu ta kreska fabryczna.
Poczekaj te 2-3 dni i powtorz test, a najlepiej w poniedzialek zrob bete i bedziesz miala jasna sytuacje.
Ja nie uwierze w pozytywny test ciążowy jak nie zobacze ladnej rozowej kreski[emoji8]
Trzymam kciuki[emoji5]

Adka powiem Ci tak. Nie doszukuj sie na sile zadnych cieni. Bo te cienie to czasami jest po prostu ta kreska fabryczna.
Poczekaj te 2-3 dni i powtorz test, a najlepiej w poniedzialek zrob bete i bedziesz miala jasna sytuacje.
Ja nie uwierze w pozytywny test ciążowy jak nie zobacze ladnej rozowej kreski[emoji8]
Trzymam kciuki[emoji5]
2 kreseczek [emoji7] [emoji7]

Ale stron do nadrobienia! Wow :)

Adka ja nic nie widzę, myślę że za wcześnie jeszcze na test :* poczekaj kilka dni i zrób znowu

My dzisiaj byliśmy u mojej babci w odwiedziny dlatego nawet nie miałam kiedy się udzielać. Widziałam temat trójkątów :D mój mąż bardzo by chciał z jeszcze jedną Panią ale ja bym tego nie ogarnęła zazdrość by mnie chyba od środka zjadła, co więcej byłby skłonny iść na układ najpierw dwie panie a potem dwóch panów xD żebym nie była stratna, jednak nadal ma odmowę :p

A tak poza tym to znowu mam bóle nerek, znowu no spa poszła w ruch, jeszcze @ się rozkręca.... Dramat

Ale stron do nadrobienia! Wow :)

Adka ja nic nie widzę, myślę że za wcześnie jeszcze na test :* poczekaj kilka dni i zrób znowu

My dzisiaj byliśmy u mojej babci w odwiedziny dlatego nawet nie miałam kiedy się udzielać. Widziałam temat trójkątów :D mój mąż bardzo by chciał z jeszcze jedną Panią ale ja bym tego nie ogarnęła zazdrość by mnie chyba od środka zjadła, co więcej byłby skłonny iść na układ najpierw dwie panie a potem dwóch panów xD żebym nie była stratna, jednak nadal ma odmowę [emoji14]

A tak poza tym to znowu mam bóle nerek, znowu no spa poszła w ruch, jeszcze @ się rozkręca.... Dramat
Tylko kilka stronek do nadrobienia [emoji1]

Czekam aż mi się skończy okres i działamy ;) Ja nie patrzę na kalendarzyk póki co, tylko wiadomo , jest częściej niż normalnie ;) Dla mnie seks podczas starań jest najlepszy. Luz blues , zero zmartwień o zabezpieczenie ;)

reklama
Do góry