reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Grzesze [emoji85] pije piwko [emoji85] [emoji482]

Wlasnie jak jest u was z alko podczas staran i glownie w drugiej fazie cyklu ? [emoji57] ja na poczatku swirowalam i przed @ nawet o alko nie myslalam ale kurde ciezko tak sobie odmawiać co miesiąc np przez rok czy dluzej bo "moge byc w ciazy" [emoji849] troche mi to siadalo na glowe wiec zluzowalam, jak mam ochote to wypije [emoji4]
Ja w ogóle nie pije bo nie przepadam [emoji16] więc nie mam z tym problemu.

Ale ponoć można, ciąża jest chroniona na takim etapie (tzn przed terminem @) więc na zdrowie [emoji16]

reklama
I zmienilam sobie avatar a przy okazji sie rozbeczalam ze tęsknię za takim malym grzecznym brzdacem jakim byl mlody na tych zdjeciach [emoji23][emoji23]

Ostatnia edycja:
I zmienilam sobie avatar a przy okazji sie rozbeczalam ze tęsknię za takim malym grzecznym brzdacem jaki byl mlody na zdjeciach [emoji23][emoji23]
Dziękuję Ci dobra kobieto w końcu wiem jak wchodzić żeby nie szukać za każdym razem tej grupy ;p trochę technologi i człowiek się gubi ;p
A nie odpowiedziałam do tamtego bo chyba by te zdjęcia na nowo się pokazlay wszystkie :)

Judzia, 8Ania8, Net Bluebell, aldona89 i Agatki ile macie lat dziewczeta?:)

Net Bluebell, aldona89, 8Ania8, Lowi23 o ktore dziecko sie staracie?:)

8Ania8, Net Bleubell, aldona89 od kiedy sie staracie?:)

Dane potrzebne do aktualizacji pierwszej strony:laugh2:
30, pierwsze dziecko i nie wiem który cykl :rofl2: kilka cykli było, ale nie pod rząd i bez liczenia na razie. U nas są duże problemy z nasieniem, ja mam torbiel na jajniku, też zawirowania z tarczycą i niestety nastawiam się, że długo tu zagoszczę :)

reklama
30, pierwsze dziecko i nie wiem który cykl :rofl2: kilka cykli było, ale nie pod rząd i bez liczenia na razie. U nas są duże problemy z nasieniem, ja mam torbiel na jajniku, też zawirowania z tarczycą i niestety nastawiam się, że długo tu zagoszczę :)
Za chwile zmienie[emoji5]
Jaki macie problem z nasieniem? Bo u Nas to główny problem niestety i dlatego sie nie udaje

Do góry