Tsylunia
Fanka BB :)
Ciazowy moge wziaz innego niee chce[emoji16][emoji23]
Pfff... Takiego nie mam... I bym go nie oddala [emoji1] [emoji1]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciazowy moge wziaz innego niee chce[emoji16][emoji23]
Ja mam gorszy wiec nie narzekaj [emoji23][emoji23][emoji23]U mnie nie ma tragedi gdy stoje przodem i mam luzniejsze spodenki.
Gorzej gdy stane bokiem! Wtedy ukazuje sie ona! Opona![emoji23][emoji37]
2 miesiace temu naprawde nie mialam takiego brzucha! Az wstyd! Bo zeby to sie na cale cialo rozkladalo to ok! Ale wszystko idzie tylko w brzuch![emoji53]Zobacz załącznik 891642Zobacz załącznik 891643
Noo dlugo sie staracie [emoji52] leczycie sie w klinice nieplodnosci ?Musze sie wbic jakos w rozmowe xD
Jestem Tsylunia
Staramy sie o maluszka juz ponad 3 lata...
Dlugo strasznie ;(
Mam nadzieje ze milo tutaj bd
Ej dopiero zaczynacie nie ma co sie spinac badaniami o ile nie ma wskazań od lekarza na jakiejs podstawie [emoji6]Kurczę, mam obawy, że za drugim razem może wcale nie pójść tak latwo z dzidzią. W sierpniu liczyliśmy na wpadeczkę, ale to nawet lepiej, że nie zaszłam. Wypadałoby popbrać kwas foliowy, zrobić morfo , mocz, tsh. Zapomniałam jak to było za pierwszym razem i poszłam na żywioł
Współczuję [emoji20] taki strach przez cala ciaze przezywac to musi byc okropne [emoji20]Powiem Wam, że dlugo czekałam aż mąż zdecyduje się na dziecko. Tak bardzo marzyłam o dziecku. Płakałam w poduchę... Jak się udało, to okazało się, że to była ciąża biochemiczna. Na szczęście w drugim cyklu po biochemicznej zaszlam. Tyle , że w sb zrobiłam test, a w pt byłam już w szpitalu, bo brzydko mówiąc ,,lało się" ze mnie. Dostałam luteinę, zastrzyk z papaweryny, brałam nospę. Od razu L4 i taki strach do końca ciąży.
Jeszcze nie...Ja mam gorszy wiec nie narzekaj [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja odkad jestem z moim to tak sobie wiecej pozwalalam w sumie to on pozwalał wiecie pizza o 22 itp[emoji23] jak ja kiedys jadlam najpozniej o 18 i na pewno nie pizze [emoji57]przez prawie rok po porodzie nie mialam takiego brzucha dopiero jak z moim sie poznalam i zamieszkalam [emoji23] Noo dlugo sie staracie [emoji52] leczycie sie w klinice nieplodnosci ? Ej dopiero zaczynacie nie ma co sie spinac badaniami o ile nie ma wskazań od lekarza na jakiejs podstawie [emoji6]
Matko jak mnie brzuch nawala [emoji35] juz widze co to bedzie jak przyjdzie @ [emoji849] jak dlugie macie cykle i @ ?
U mnie cykle 24-29dniowe, a @ okolo 7-10dni, bardzo obfite, chociaz ostatni @ byl inny bo tylko 2 dni krwawienie i potem 5dni plamien..[emoji849]
No i zazwyczaj bol taki ze bez ketonalu itp sie nie obejdzie a do tego nie zawsze pomaga, mdlosci mam tez i nie raz prawie zemdlalam [emoji849]
Sie przyzwyczailam już [emoji6] a tak serio to bywa ciezko bo praktycznie do ostatniego dnia mam caly czas obfity @, nie mam plamien tylko np @ trwa 10dni i sie kończy po prostu [emoji57]Kaamilaaa o matko! Okres masz nawet do 10 dni? Jak Ty to przeżywasz???
Ja mam z reguly regularne cykle 26-29 dniowe, a okres max 5 dni.