reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja mam w pracy ubezpieczenie grupowe z PZU i wiem że tam jest opcja lekarze specjaliści ale powiem szczerze nie korzystałam nigdy
Moj tz tez ma ten pakiet z pzu i wlasnie zastanawiam sie jak to jest z tym ze jak ja jestem w tym ubezpieczeniu dopisana jako partnerka to czy wizyty u tych lekarzy co maja z nimi umowe mam za darmo czy jak...?

reklama
Nie warto się sugerowac sluzem :)
Jedna będzie miała biały gęsty, druga biały wodnisty, a trzecia żółty [emoji12]
Ja bym powiedziała, żeby nie traktować go jako głównego wyznacznika ewentualnej ciąży :)
Dobrze jest sie obserwować i zwracać uwagę na odstępstwa od normy, bo mogą stanowić pewną sugestię.
Ja np. przed okresem mam biały śluz, a gdy zaszłam w ciążę, to śluz dalej był biały i tyle samo, tylko że odcień stał się perłowy - niby ten sam, ale inny :)

ja biore luteine bo ginka uwazała ze MOZE mam problem z zagniezdzeniem
Badałaś poziom progesterownu po owu?

Ja biorę. Drugi cykl już. W poprzedniej szczęśliwej ciąży też brałam. Najprawdopodobniej pomógł mi zajść w ciążę i ja utrzymać. Pierwszą poronilam z powodu niskiego progesteronu.

A jaki masz poziom progestronu po owulacji?

Moj tz tez ma ten pakiet z pzu i wlasnie zastanawiam sie jak to jest z tym ze jak ja jestem w tym ubezpieczeniu dopisana jako partnerka to czy wizyty u tych lekarzy co maja z nimi umowe mam za darmo czy jak...?
Wiem właśnie ze kolegi żona która była dopisana do ubezpieczenia jego cała ciążę korzystała w wizyt i gina trzeba zadzwonić na infolinię podać Nr ubezpieczenia i powiedzą

Mój tz też ma PZU i mają tam prowadzenie ciąży jeżeli o to pytasz, bo nie czytałam wszystkiego ;)

Ja tego wogole nie pojmuje one chyba bardziej utrudniają życie niz ułatwiają ;P
Wogole to wy co ile dni boboseksy stosujecie ? ;)
U nas ❤️w tym cyklu były w pon i środę a owu niby we wtorek ale mój miał wyjazd służbowy właśnie z wtorku na środę a tak ogólnie to my wsumie codziennie 8-)jak ma być fasola to będzie i już chyba nie patrzę na te testy owu mierzenia i inne....

reklama
Mój tz też ma PZU i mają tam prowadzenie ciąży jeżeli o to pytasz, bo nie czytałam wszystkiego ;)
Wiem właśnie ze kolegi żona która była dopisana do ubezpieczenia jego cała ciążę korzystała w wizyt i gina trzeba zadzwonić na infolinię podać Nr ubezpieczenia i powiedzą
Dzięki, powiem tz zeby tam zadzwonil i sie dowiedzial co i jak bo wiem ze na pewno moja gin ma z nimi umowe i ciekawe czy bede mogla z tego korzystac[emoji848] fajnie by było[emoji57]

Do góry