reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Faktycznie czuć jesień, choć podobno ma jeszcze wrócić lato. Poranki są już szarawe i chłodne. Wieczory tak samo.

Moja jesien 5 lat temu dała 2 kreski. Teraz też mogłaby ogrodzić ;)

Ile macie teraz czasu do @? Ja 8 dni. Popadam w paranoję z tym liczeniem dni :( nie miało tak być

Kaamilaaa na patologie nic nie poradzisz. Nie da się uniknąć ;) a będzie jeszcze gorzej...
Ja też miałam na to nie zwracać uwagi a przedwczoraj zainstalowałam mój kalendarzyk i co jakiś czas wchodzę i sobie patrzę czy czasami termin okresu mi się nie zmienił ;P ( co za glowa [emoji23] ) ale to jest serio męczące człowiek ciągle ma w głowie to za ile dni ten okres i byle nie przyszedł i ten strach zawodu że jednak będzie.. czy tylko ja tam mam ? Nie potrafię do tego podejść całkowicie na luzie co ma być to będzie

reklama
Jak tam wieczorne nastroje Kochane :)? Ja właśnie po pracy, świadomość że jutro wolne jest przecudnaa [emoji7]. Szkoda tylko że mężulek na noc w pracy [emoji849]

Jak tam wieczorne nastroje Kochane :)? Ja właśnie po pracy, świadomość że jutro wolne jest przecudnaa [emoji7]. Szkoda tylko że mężulek na noc w pracy [emoji849]
Ja się zbieram do spania taka śpiąca jestem już a nigdy nie wiaodmo o której jutro budzik powie że pora na zabawę ;p

Padam na twarz i idę spać już.

@ niby wg kalkulatora za 5dni, ale ten cykl wtedy wyjdzie 34dniowy, a najdłuższe zawsze były 31, dlatego nie wiem co jest grane, poza tym że podróże rozstroiły mi nieco cykl.

Dobrej nocy dziewczyny :)

U mnie @ jak w zegarku 45 dni tym razem. Mąż ma ode mnie wolne , ja idę spać bo jutro badania.

Ahh i jeszcze jutro kilka rzeczy w sprawie remontu muszę załatwić aby na październik mieć zamknięty temat z planowaniem i tylko działać.

Przede mną upierdliwy projekt do realizacji w robocie, ale mam nadzieję że będzie to ostatni stres i wkurzyk przed zmianą

Dobrej nocki życzę

Dzien dobry dziewuszki:)
Maz poszedl do pracy a ja juz na nogach bo potem wybieram sie na zebranie do przedszkola. Syn idzie do 0 i zmienia przedszkole i mam juz stresa jak poradzi sobie w nowym. Jakie plany na dzis? I co na obiad robicie? Ja chyba dzis pojde na latwizne i zrobie frytki, jajko i maslanka bo len wersja hart:p

reklama
Hej dziewczynki czy mogę do Was dołączyć??:)
Witaj i opowiedz coś o sobie[emoji4]
Dzien dobry dziewuszki:)
Maz poszedl do pracy a ja juz na nogach bo potem wybieram sie na zebranie do przedszkola. Syn idzie do 0 i zmienia przedszkole i mam juz stresa jak poradzi sobie w nowym. Jakie plany na dzis? I co na obiad robicie? Ja chyba dzis pojde na latwizne i zrobie frytki, jajko i maslanka bo len wersja hart:p
U nas dzis spaghetti [emoji4]
Tz poszedł do pracy a ja idę ćwiczyć [emoji4][emoji123]

Aaa w nocy snilo mi sie ze kazdy z kim rozmawialam mowil mi ze wygladam jakby była w ciąży i ze pewnie moja temperatura urośnie [emoji57]
budze sie, mierze i co ? Urosla, dzien przed @ a przecież powinna spadac na @ [emoji848]

Do góry