reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Faktycznie czuć jesień, choć podobno ma jeszcze wrócić lato. Poranki są już szarawe i chłodne. Wieczory tak samo.

Moja jesien 5 lat temu dała 2 kreski. Teraz też mogłaby ogrodzić ;)

Ile macie teraz czasu do @? Ja 8 dni. Popadam w paranoję z tym liczeniem dni :( nie miało tak być

Kaamilaaa na patologie nic nie poradzisz. Nie da się uniknąć ;) a będzie jeszcze gorzej...
Ja też miałam na to nie zwracać uwagi a przedwczoraj zainstalowałam mój kalendarzyk i co jakiś czas wchodzę i sobie patrzę czy czasami termin okresu mi się nie zmienił ;P ( co za glowa [emoji23] ) ale to jest serio męczące człowiek ciągle ma w głowie to za ile dni ten okres i byle nie przyszedł i ten strach zawodu że jednak będzie.. czy tylko ja tam mam ? Nie potrafię do tego podejść całkowicie na luzie co ma być to będzie

reklama
Jak tam wieczorne nastroje Kochane :)? Ja właśnie po pracy, świadomość że jutro wolne jest przecudnaa [emoji7]. Szkoda tylko że mężulek na noc w pracy [emoji849]

Jak tam wieczorne nastroje Kochane :)? Ja właśnie po pracy, świadomość że jutro wolne jest przecudnaa [emoji7]. Szkoda tylko że mężulek na noc w pracy [emoji849]
Ja się zbieram do spania taka śpiąca jestem już a nigdy nie wiaodmo o której jutro budzik powie że pora na zabawę ;p

Padam na twarz i idę spać już.

@ niby wg kalkulatora za 5dni, ale ten cykl wtedy wyjdzie 34dniowy, a najdłuższe zawsze były 31, dlatego nie wiem co jest grane, poza tym że podróże rozstroiły mi nieco cykl.

Dobrej nocy dziewczyny :)

U mnie @ jak w zegarku 45 dni tym razem. Mąż ma ode mnie wolne , ja idę spać bo jutro badania.

Ahh i jeszcze jutro kilka rzeczy w sprawie remontu muszę załatwić aby na październik mieć zamknięty temat z planowaniem i tylko działać.

Przede mną upierdliwy projekt do realizacji w robocie, ale mam nadzieję że będzie to ostatni stres i wkurzyk przed zmianą

Dobrej nocki życzę

Dzien dobry dziewuszki:)
Maz poszedl do pracy a ja juz na nogach bo potem wybieram sie na zebranie do przedszkola. Syn idzie do 0 i zmienia przedszkole i mam juz stresa jak poradzi sobie w nowym. Jakie plany na dzis? I co na obiad robicie? Ja chyba dzis pojde na latwizne i zrobie frytki, jajko i maslanka bo len wersja hart:p

reklama
Hej dziewczynki czy mogę do Was dołączyć??:)
Witaj i opowiedz coś o sobie[emoji4]
Dzien dobry dziewuszki:)
Maz poszedl do pracy a ja juz na nogach bo potem wybieram sie na zebranie do przedszkola. Syn idzie do 0 i zmienia przedszkole i mam juz stresa jak poradzi sobie w nowym. Jakie plany na dzis? I co na obiad robicie? Ja chyba dzis pojde na latwizne i zrobie frytki, jajko i maslanka bo len wersja hart:p
U nas dzis spaghetti [emoji4]
Tz poszedł do pracy a ja idę ćwiczyć [emoji4][emoji123]

Aaa w nocy snilo mi sie ze kazdy z kim rozmawialam mowil mi ze wygladam jakby była w ciąży i ze pewnie moja temperatura urośnie [emoji57]
budze sie, mierze i co ? Urosla, dzien przed @ a przecież powinna spadac na @ [emoji848]

Do góry