reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Faktycznie czuć jesień, choć podobno ma jeszcze wrócić lato. Poranki są już szarawe i chłodne. Wieczory tak samo.

Moja jesien 5 lat temu dała 2 kreski. Teraz też mogłaby ogrodzić ;)

Ile macie teraz czasu do @? Ja 8 dni. Popadam w paranoję z tym liczeniem dni :( nie miało tak być

Kaamilaaa na patologie nic nie poradzisz. Nie da się uniknąć ;) a będzie jeszcze gorzej...

reklama
Faktycznie czuć jesień, choć podobno ma jeszcze wrócić lato. Poranki są już szarawe i chłodne. Wieczory tak samo.

Ile macie teraz czasu do @? Ja 8 dni. Popadam w paranoję z tym liczeniem dni :( nie miało tak być

Kaamilaaa na patologie nic nie poradzisz. Nie da się uniknąć ;) a będzie jeszcze gorzej...
Tez masz 5 wrzesnia??

Kurde, każda dziś praktycznie miała zły dzień... Mój synek przed chwilą mi zwymiotowal na łóżko, wszystko musiałam myć, a pierzyna już na śmietnik bo śmierdzi że szok a wyprać nie bardzo się da.... Mam od razu zapowiedź ciężkiej nocy, bo na 100% będzie płacz :(
Ojej współczuję [emoji20] oby noc byla znosna [emoji9]
Ja bym zwrocila uwage takim mamuska zeby jednak te dzoeci w miejscu publicznym nie sikaly.
Jakos nie mialam ochoty na wymiane zdań z tymi paniami bo by pewnie zaraz bylo nie pani sprawa moje dziecko moze robic co chce i gdzie chce itp itd nic by to nie zmieniło [emoji6]

Ja dwa dni do @ [emoji6]

Nieee, to właśnie nie zadna patologia, zwykle babki[emoji57] tylko bezstresowo wychowuujace dzieci czyli robta co chceta [emoji57]

Kurde, każda dziś praktycznie miała zły dzień... Mój synek przed chwilą mi zwymiotowal na łóżko, wszystko musiałam myć, a pierzyna już na śmietnik bo śmierdzi że szok a wyprać nie bardzo się da.... Mam od razu zapowiedź ciężkiej nocy, bo na 100% będzie płacz :(
Zdrowka dla syna:)

Ja @ mam miec za 10 dni i juz tupie nozkami.
Ojej współczuję [emoji20] oby noc byla znosna [emoji9]Jakos nie mialam ochoty na wymiane zdań z tymi paniami bo by pewnie zaraz bylo nie pani sprawa moje dziecko moze robic co chce i gdzie chce itp itd nic by to nie zmieniło [emoji6]Ja dwa dni do @ [emoji6]

Nieee, to właśnie nie zadna patologia, zwykle babki[emoji57] tylko bezstresowo wychowuujace dzieci czyli robta co chceta [emoji57]
A to takie sa najgorsze baby...
Jak dobrze ze ja mieszkam w domu.

Ostatnia edycja:
Aż mi się przypomnialo jak mój ulewal pol roku !! Rzygi tu rzygi tam ;P co za czasy [emoji14] ja właśnie położyłam spać i wieczór wolny :) życzę żeby jednak noc była spokojna :)

reklama
Do góry