reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Faktycznie czuć jesień, choć podobno ma jeszcze wrócić lato. Poranki są już szarawe i chłodne. Wieczory tak samo.

Moja jesien 5 lat temu dała 2 kreski. Teraz też mogłaby ogrodzić ;)

Ile macie teraz czasu do @? Ja 8 dni. Popadam w paranoję z tym liczeniem dni :( nie miało tak być

Kaamilaaa na patologie nic nie poradzisz. Nie da się uniknąć ;) a będzie jeszcze gorzej...

reklama
Faktycznie czuć jesień, choć podobno ma jeszcze wrócić lato. Poranki są już szarawe i chłodne. Wieczory tak samo.

Ile macie teraz czasu do @? Ja 8 dni. Popadam w paranoję z tym liczeniem dni :( nie miało tak być

Kaamilaaa na patologie nic nie poradzisz. Nie da się uniknąć ;) a będzie jeszcze gorzej...
Tez masz 5 wrzesnia??

Kurde, każda dziś praktycznie miała zły dzień... Mój synek przed chwilą mi zwymiotowal na łóżko, wszystko musiałam myć, a pierzyna już na śmietnik bo śmierdzi że szok a wyprać nie bardzo się da.... Mam od razu zapowiedź ciężkiej nocy, bo na 100% będzie płacz :(
Ojej współczuję [emoji20] oby noc byla znosna [emoji9]
Ja bym zwrocila uwage takim mamuska zeby jednak te dzoeci w miejscu publicznym nie sikaly.
Jakos nie mialam ochoty na wymiane zdań z tymi paniami bo by pewnie zaraz bylo nie pani sprawa moje dziecko moze robic co chce i gdzie chce itp itd nic by to nie zmieniło [emoji6]

Ja dwa dni do @ [emoji6]

Nieee, to właśnie nie zadna patologia, zwykle babki[emoji57] tylko bezstresowo wychowuujace dzieci czyli robta co chceta [emoji57]

Kurde, każda dziś praktycznie miała zły dzień... Mój synek przed chwilą mi zwymiotowal na łóżko, wszystko musiałam myć, a pierzyna już na śmietnik bo śmierdzi że szok a wyprać nie bardzo się da.... Mam od razu zapowiedź ciężkiej nocy, bo na 100% będzie płacz :(
Zdrowka dla syna:)

Ja @ mam miec za 10 dni i juz tupie nozkami.
Ojej współczuję [emoji20] oby noc byla znosna [emoji9]Jakos nie mialam ochoty na wymiane zdań z tymi paniami bo by pewnie zaraz bylo nie pani sprawa moje dziecko moze robic co chce i gdzie chce itp itd nic by to nie zmieniło [emoji6]Ja dwa dni do @ [emoji6]

Nieee, to właśnie nie zadna patologia, zwykle babki[emoji57] tylko bezstresowo wychowuujace dzieci czyli robta co chceta [emoji57]
A to takie sa najgorsze baby...
Jak dobrze ze ja mieszkam w domu.

Ostatnia edycja:
Aż mi się przypomnialo jak mój ulewal pol roku !! Rzygi tu rzygi tam ;P co za czasy [emoji14] ja właśnie położyłam spać i wieczór wolny :) życzę żeby jednak noc była spokojna :)

reklama
Do góry