reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Powierzchnia spania 140×200, moj maz chcial jeszcze wieksze ale jakos żadne mi sie nie podobalo kolorystycznie do Naszego wnetrza z większych. No i wzielismy to w koncu[emoji5]
My mamy 200x220 [emoji3] jakos juz sobie nie wyobrazam spac na mniejszym [emoji3]
Kazde spo na swoim końcu [emoji3] tylko jak zasypiamy to blisko siebie potem kazdy ma swoja część [emoji3]

reklama
Wy tez juz czujecie jesien w powietrzu?
Strasznie szybko zrobilo sie cieplo na wiosne, a nawet gorąco i pewnie to samo bedzie na jesien ze szybko zrobi sie zimno. W sumie juz jest zimno

My mamy 200x220 [emoji3] jakos juz sobie nie wyobrazam spac na mniejszym [emoji3]
Kazde spo na swoim końcu [emoji3] tylko jak zasypiamy to blisko siebie potem kazdy ma swoja część [emoji3]
Też mamy takie duże i już bym go nie zamieniła na żadne inne :) też zasypiamy wtuleni a rano budzimy się też blisko siebie. Jak czasem córkę w nocy biorę do nas bo nie mogę jej uśpić to jest fajnie bo nie boję się że spadnie. Czwarta osobka też się zmieści :)

Też powoli już czuję jesień. Co raz więcej deszczowych dni, no i w nocy i nad ranem zimno.

Wy tez juz czujecie jesien w powietrzu?
Strasznie szybko zrobilo sie cieplo na wiosne, a nawet gorąco i pewnie to samo bedzie na jesien ze szybko zrobi sie zimno. W sumie juz jest zimno
Tak [emoji3] i super bo w końcu czuje ze zyje [emoji3] po pierwsze mam czym oddychać znow (w mieszkaniu w te upaly mialam jakos 30-40° wiec bylo ciężko[emoji57]) a po drugie ja kocham jesień [emoji7]

No i musiałam się zdrzemnąć po pracy :sorry:

My też mamy wielkie łóżko i uwielbiam mieć dużo miejsca, bo śpię w strasznie dziwnych pozycjach :p

Jesień chyba idzie wielkimi krokami, dosłownie z dnia na dzień zmienia się światło i robi chłodno Jarzebiny, jablka, jeżyny, wszystko już dojrzewa. Ale ja lubię jesień, to taki czas wyciszenia. Poza tym ta może być specjalna :biggrin2:

A ja wam powiem ze Jestem w szoku [emoji54] u nas pod blokiem są przy każdej klatce lawki i trawniki i tam sie zazwyczaj bawia dzieciaki, i teraz wlasnie tak samo - kilka dzieciakow (okolo 2-5lat) sie tam bawi, rodzice siedza na ławce i nic sobie nie robia z tego ze dzieciaki urzadzily sobie konkurs...sikania..
Kij z tym ze tam oprocz tych dzieci, pozniej beda sie tez bawic inne dzieci, kij z tym ze dzieciaki sikaja komus praktycznie pod oknami, kij z tym ze twoje dziecko świeci gola pupa przed przechodniami, ludzmi w oknach, Przy reszcie dzieciakow....[emoji849]
Rozmowa z psiapsiolka ważniejsza [emoji34]
Nosz kur...[emoji34]
Ja bym zwrocila uwage takim mamuska zeby jednak te dzoeci w miejscu publicznym nie sikaly.

Kurde, każda dziś praktycznie miała zły dzień... Mój synek przed chwilą mi zwymiotowal na łóżko, wszystko musiałam myć, a pierzyna już na śmietnik bo śmierdzi że szok a wyprać nie bardzo się da.... Mam od razu zapowiedź ciężkiej nocy, bo na 100% będzie płacz :(

reklama
Kurde, każda dziś praktycznie miała zły dzień... Mój synek przed chwilą mi zwymiotowal na łóżko, wszystko musiałam myć, a pierzyna już na śmietnik bo śmierdzi że szok a wyprać nie bardzo się da.... Mam od razu zapowiedź ciężkiej nocy, bo na 100% będzie płacz :(
Oj biedactwo ... [emoji8]

Do góry