reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Powierzchnia spania 140×200, moj maz chcial jeszcze wieksze ale jakos żadne mi sie nie podobalo kolorystycznie do Naszego wnetrza z większych. No i wzielismy to w koncu[emoji5]
My mamy 200x220 [emoji3] jakos juz sobie nie wyobrazam spac na mniejszym [emoji3]
Kazde spo na swoim końcu [emoji3] tylko jak zasypiamy to blisko siebie potem kazdy ma swoja część [emoji3]

reklama
Wy tez juz czujecie jesien w powietrzu?
Strasznie szybko zrobilo sie cieplo na wiosne, a nawet gorąco i pewnie to samo bedzie na jesien ze szybko zrobi sie zimno. W sumie juz jest zimno

My mamy 200x220 [emoji3] jakos juz sobie nie wyobrazam spac na mniejszym [emoji3]
Kazde spo na swoim końcu [emoji3] tylko jak zasypiamy to blisko siebie potem kazdy ma swoja część [emoji3]
Też mamy takie duże i już bym go nie zamieniła na żadne inne :) też zasypiamy wtuleni a rano budzimy się też blisko siebie. Jak czasem córkę w nocy biorę do nas bo nie mogę jej uśpić to jest fajnie bo nie boję się że spadnie. Czwarta osobka też się zmieści :)

Też powoli już czuję jesień. Co raz więcej deszczowych dni, no i w nocy i nad ranem zimno.

Wy tez juz czujecie jesien w powietrzu?
Strasznie szybko zrobilo sie cieplo na wiosne, a nawet gorąco i pewnie to samo bedzie na jesien ze szybko zrobi sie zimno. W sumie juz jest zimno
Tak [emoji3] i super bo w końcu czuje ze zyje [emoji3] po pierwsze mam czym oddychać znow (w mieszkaniu w te upaly mialam jakos 30-40° wiec bylo ciężko[emoji57]) a po drugie ja kocham jesień [emoji7]

No i musiałam się zdrzemnąć po pracy :sorry:

My też mamy wielkie łóżko i uwielbiam mieć dużo miejsca, bo śpię w strasznie dziwnych pozycjach :p

Jesień chyba idzie wielkimi krokami, dosłownie z dnia na dzień zmienia się światło i robi chłodno Jarzebiny, jablka, jeżyny, wszystko już dojrzewa. Ale ja lubię jesień, to taki czas wyciszenia. Poza tym ta może być specjalna :biggrin2:

A ja wam powiem ze Jestem w szoku [emoji54] u nas pod blokiem są przy każdej klatce lawki i trawniki i tam sie zazwyczaj bawia dzieciaki, i teraz wlasnie tak samo - kilka dzieciakow (okolo 2-5lat) sie tam bawi, rodzice siedza na ławce i nic sobie nie robia z tego ze dzieciaki urzadzily sobie konkurs...sikania..
Kij z tym ze tam oprocz tych dzieci, pozniej beda sie tez bawic inne dzieci, kij z tym ze dzieciaki sikaja komus praktycznie pod oknami, kij z tym ze twoje dziecko świeci gola pupa przed przechodniami, ludzmi w oknach, Przy reszcie dzieciakow....[emoji849]
Rozmowa z psiapsiolka ważniejsza [emoji34]
Nosz kur...[emoji34]
Ja bym zwrocila uwage takim mamuska zeby jednak te dzoeci w miejscu publicznym nie sikaly.

Kurde, każda dziś praktycznie miała zły dzień... Mój synek przed chwilą mi zwymiotowal na łóżko, wszystko musiałam myć, a pierzyna już na śmietnik bo śmierdzi że szok a wyprać nie bardzo się da.... Mam od razu zapowiedź ciężkiej nocy, bo na 100% będzie płacz :(

reklama
Kurde, każda dziś praktycznie miała zły dzień... Mój synek przed chwilą mi zwymiotowal na łóżko, wszystko musiałam myć, a pierzyna już na śmietnik bo śmierdzi że szok a wyprać nie bardzo się da.... Mam od razu zapowiedź ciężkiej nocy, bo na 100% będzie płacz :(
Oj biedactwo ... [emoji8]

Do góry