reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja mam 27dc i 10dpo i nie robię do piątku. Jak zrobię i wyjdzie biały to i tak będę sobie wkręcać że to i tak za wcześnie było. Szkoda testu tak szybko, poczekaj ten tydzień.
U mnie pojawiły się pierwsze pryszcze, więc myślę że nie doczekam do testowania. Wczoraj miałam sporą nadzieję, ale dziś czuje że nic z tego.
ja tez pisałam ze pierwsze pryszcze mi wyszły a Kamila mowiła ze jej tez i była juz w ciąży u mnie tez okazala sie przeciez ciąża więc pryszcze jak widac o niczym nie swiadcza:p

reklama
Hej dziewczyny czy testowałyscie któreś w 23 dniu cyklu?bo się doczekać nie mogę i nie wiem czy nie testować dzisiaj...chociaż raz tak ino raz:)przez terminem@a dziś mam 23 dzień cyklu.Pozdrawiam Was Serdecznie..:)
Ja to testuje pare dni po owu i jak wychodzi jedna kreska to sobie mowie ze za wczesnie jeszcze by cos pokazalo:)

Pryszcze wcale nie musza oznaczac najgorsze [emoji14] mi tez wyskoczyly jak zawsze jakis tydzien przed @ a na dwa dni przed testem juz ich nie miałam[emoji14]
ja tez pisałam ze pierwsze pryszcze mi wyszły a Kamila mowiła ze jej tez i była juz w ciąży u mnie tez okazala sie przeciez ciąża więc pryszcze jak widac o niczym nie swiadcza:p
Dziekuje moje pryszczate ciezarowki[emoji8] [emoji8]
Koleżanka mi mówiła, że miała piękna cerę w cyklu w którym zaszla (btw usunela zaraz po pozytywnym teście, jakie to zycie jest niesprawiedliwe... ) i tym się sugerowałam.
Ja to testuje pare dni po owu i jak wychodzi jedna kreska to sobie mowie ze za wczesnie jeszcze by cos pokazalo:)
Jakby wyszły 2 parę dni po owu to ja bym zmieniła testy, bo jakieś wadliwe[emoji12]

Dziekuje moje pryszczate ciezarowki[emoji8] [emoji8]
Koleżanka mi mówiła, że miała piękna cerę w cyklu w którym zaszla (btw usunela zaraz po pozytywnym teście, jakie to zycie jest niesprawiedliwe... ) i tym się sugerowałam.Jakby wyszły 2 parę dni po owu to ja bym zmieniła testy, bo jakieś wadliwe[emoji12]
Ja mam 30 testow z ebaya i sobie testuje,jak ma byc to bedzie;) zreszta jestem bardzo niecierpliwa,no i mam taka prace ze musze wiedziec jak najszybciej nawet jesli jest jakas szansa.

Hej, jaki miałam dzisiaj straszny sen. Śniło mi się że samolot spadł i bieglam z moim M. Żeby pomóc A jak byliśmy już blisko to wybuchło paliwo i mój M. zginął. Obudziłam się z takim płaczem że godzinę nie mogłam się uspokoić że to moja wina bo chciałam żeby szedł tam ze mną [emoji24]

Hej, jaki miałam dzisiaj straszny sen. Śniło mi się że samolot spadł i bieglam z moim M. Żeby pomóc A jak byliśmy już blisko to wybuchło paliwo i mój M. zginął. Obudziłam się z takim płaczem że godzinę nie mogłam się uspokoić że to moja wina bo chciałam żeby szedł tam ze mną [emoji24]
o matko,biedna Ty:*

reklama
A mi się śnił pożar a później obudziłam się i myślała że ktoś łazi po domu obudzialm mojego M narobiłam szumu ale na szczęście tylko zły sen masakra jakaś :errr:

Do góry