reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja mam 27dc i 10dpo i nie robię do piątku. Jak zrobię i wyjdzie biały to i tak będę sobie wkręcać że to i tak za wcześnie było. Szkoda testu tak szybko, poczekaj ten tydzień.
U mnie pojawiły się pierwsze pryszcze, więc myślę że nie doczekam do testowania. Wczoraj miałam sporą nadzieję, ale dziś czuje że nic z tego.
ja tez pisałam ze pierwsze pryszcze mi wyszły a Kamila mowiła ze jej tez i była juz w ciąży u mnie tez okazala sie przeciez ciąża więc pryszcze jak widac o niczym nie swiadcza:p

reklama
Hej dziewczyny czy testowałyscie któreś w 23 dniu cyklu?bo się doczekać nie mogę i nie wiem czy nie testować dzisiaj...chociaż raz tak ino raz:)przez terminem@a dziś mam 23 dzień cyklu.Pozdrawiam Was Serdecznie..:)
Ja to testuje pare dni po owu i jak wychodzi jedna kreska to sobie mowie ze za wczesnie jeszcze by cos pokazalo:)

Pryszcze wcale nie musza oznaczac najgorsze [emoji14] mi tez wyskoczyly jak zawsze jakis tydzien przed @ a na dwa dni przed testem juz ich nie miałam[emoji14]
ja tez pisałam ze pierwsze pryszcze mi wyszły a Kamila mowiła ze jej tez i była juz w ciąży u mnie tez okazala sie przeciez ciąża więc pryszcze jak widac o niczym nie swiadcza:p
Dziekuje moje pryszczate ciezarowki[emoji8] [emoji8]
Koleżanka mi mówiła, że miała piękna cerę w cyklu w którym zaszla (btw usunela zaraz po pozytywnym teście, jakie to zycie jest niesprawiedliwe... ) i tym się sugerowałam.
Ja to testuje pare dni po owu i jak wychodzi jedna kreska to sobie mowie ze za wczesnie jeszcze by cos pokazalo:)
Jakby wyszły 2 parę dni po owu to ja bym zmieniła testy, bo jakieś wadliwe[emoji12]

Dziekuje moje pryszczate ciezarowki[emoji8] [emoji8]
Koleżanka mi mówiła, że miała piękna cerę w cyklu w którym zaszla (btw usunela zaraz po pozytywnym teście, jakie to zycie jest niesprawiedliwe... ) i tym się sugerowałam.Jakby wyszły 2 parę dni po owu to ja bym zmieniła testy, bo jakieś wadliwe[emoji12]
Ja mam 30 testow z ebaya i sobie testuje,jak ma byc to bedzie;) zreszta jestem bardzo niecierpliwa,no i mam taka prace ze musze wiedziec jak najszybciej nawet jesli jest jakas szansa.

Hej, jaki miałam dzisiaj straszny sen. Śniło mi się że samolot spadł i bieglam z moim M. Żeby pomóc A jak byliśmy już blisko to wybuchło paliwo i mój M. zginął. Obudziłam się z takim płaczem że godzinę nie mogłam się uspokoić że to moja wina bo chciałam żeby szedł tam ze mną [emoji24]

Hej, jaki miałam dzisiaj straszny sen. Śniło mi się że samolot spadł i bieglam z moim M. Żeby pomóc A jak byliśmy już blisko to wybuchło paliwo i mój M. zginął. Obudziłam się z takim płaczem że godzinę nie mogłam się uspokoić że to moja wina bo chciałam żeby szedł tam ze mną [emoji24]
o matko,biedna Ty:*

reklama
A mi się śnił pożar a później obudziłam się i myślała że ktoś łazi po domu obudzialm mojego M narobiłam szumu ale na szczęście tylko zły sen masakra jakaś :errr:

Do góry