reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Ja codziennie jestem na forum ale poprostu nadrabiam co piszecie i nie zawsze zdążę coś napisać :) dziś zakupiłam mężowi mace, może coś pomoże :)

Dziewczyny mam głupie pytanie [emoji23] zawsze jak miałam jakiś stan zapalny czy coś to swedzialo mnie tam przy wejściu, a teraz strasznie mnie swędzi na tym wzgórku łonowym nie wiem jak to nazwać [emoji14] tam gdzie włosy rosną ;p i nie wiem czy to możliwe że od nowych maszynek ? Ale używałam już ich parę razy a teraz mam jakby jakieś chrostki i swędzi :/

Dziewczyny mam głupie pytanie [emoji23] zawsze jak miałam jakiś stan zapalny czy coś to swedzialo mnie tam przy wejściu, a teraz strasznie mnie swędzi na tym wzgórku łonowym nie wiem jak to nazwać [emoji14] tam gdzie włosy rosną ;p i nie wiem czy to możliwe że od nowych maszynek ? Ale używałam już ich parę razy a teraz mam jakby jakieś chrostki i swędzi :/
Tak to jest możliwe, że od maszynek. Niektóre maszynki są bardzo ostre i mogą podrazniać

reklama
Jak tak przejrzeć wątek to są okresy żalu i płaczu, a potem euforii i znowu smutek :)
Sama miałam kiepski czas, gdy mi nie wychodziło. Płakałam, nie mogłam się skupić na pracy i obowiązkach domowych. Nic mi się nie chciało. Ale od tego cyklu jakoś podchodzę spokojniej.
Staram się teraz robić rzeczy, których albo nie będę mogła robić w ciąży albo nie będzie już na to czasu :) Wam mogę poradzić to samo. Wiem, że teraz nasze codzienne życie biegnie od owu do owu, ale postarajcie się zrobić coś dla siebie. Każda z was na pewno ma jakiś polepszacz humoru :)
Trzeba troszkę odsapnąć, bo zwariujemy kobietki :)

Do góry