reklama
paulina1994
Fanka BB :)
Są fajne aczkolwiek teraz biorę Prenatal Uno, ale i jedno i drugie ma fajny składKupiłam sobie też te tabletki [emoji16][emoji6]Zobacz załącznik 902881
MasterKa
U mnie tak samo [emoji106]Ja tez ale roznia mi owu o 1dzień
[emoji106] [emoji106] [emoji106] No i fajnie :-)Kupiłam sobie też te tabletki [emoji16][emoji6]Zobacz załącznik 902881
Lovi23
Jeżeli nie było ryzykownego stosunku to po co test?A ja od czwartku mam tę plamienia, a @ ani widu ani słuchu, szanse na ciążę są naprawdę równe 0 bo uważaliśmy, zresztą tyle czasu się nie zabezpieczaliśmy i w ciąży nie byłam więc teraz też wykluczam, tylko pewnie znowu jakieś problemy hormonalne kurcze :/ dziś wieczór przy winku i zastanawiam się czy nie skoczyć po test wrazie "W"
Lovi23
Tak... od listopada [emoji16]A Ty chyba niedługo zaczynasz starania na całego prawda ? Czy w listopadzie jak dobrze pamiętam ? Jak emocje ?
No emocji na razie nie ma żadnych... tylko tak czasem sobie myślę czy nie jestem szalona z tym pomyslem [emoji12]
paulina1994
Niby wiem, ale zawsze gdzieś tam z tyłu głowy masz, a może jednak gdzieś tam wiesz jak to jest [emoji14] kobiety nie zrozumiesz, a wolę mieć pewność niż później płakać że wypiłam kilka lampek wina a nie kupiłam testu za 10 złJeżeli nie było ryzykownego stosunku to po co test?
Kaamilaaa
Ja tez tak sobie dzis caly czas mysle czy my nie oszalelismy [emoji28]Tak... od listopada [emoji16]
No emocji na razie nie ma żadnych... tylko tak czasem sobie myślę czy nie jestem szalona z tym pomyslem [emoji12]
Około marca chcemy sie przeprowadzic, tz zmienic prace a tu trzeba bedzie ostro sie szykowac na maleństwo [emoji28] i jeszcze mam ogromnego stracha jak moj mlody zareaguje na rodzeństwo [emoji28]
Boszzzz jeszcze po drodze bedziemy miec sprawe w sądzie, wiem jakie bede miec nerwy a w ciazy to juz zupełnie [emoji849]
reklama
Dziewczyny czy jest to tak, że jak dojdzie do zapłodnienia, a ja jeszcze o tym nie będę wiedziała (bedzie to dosłownie parę dni)i będę sobie drinkować to mogę zaszkodzić dziecku?Niby wiem, ale zawsze gdzieś tam z tyłu głowy masz, a może jednak gdzieś tam wiesz jak to jest [emoji14] kobiety nie zrozumiesz, a wolę mieć pewność niż później płakać że wypiłam kilka lampek wina a nie kupiłam testu za 10 zł