reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Haha moj sie tak wlasnie wczoraj dowiedzial, przez whatsappa [emoji23][emoji106]Do tempki polecam ovuview [emoji4]
Ja bym straszne chciała zobaczyć mojego minę, więc pewnie bym zadzwoniła z video;) To tylko takie marzenia... Staramy się już trochę, więc nie chce się nakręcać.
U mnie przy 28 dniowych cyklach, testy pokazują zazwyczaj jakby owu miała być dopiero ok 17 dnia i zastanawiam się czy to możliwe. Wiele razy słyszałam, że tylko ta 1 faza ma zmienną długość, a od owulacji miesiączka zawsze występuje po 14 dniach. I zastanawiam się czy ze mną coś nie tak czy z testami :rofl:
No właśnie ja w tym cyklu w końcu sprawdziłam porządnie owu, testowałam od 8dc a krecha wyszła dopiero w 16. Cykle zwykle 28-29 więc szok! Możliwe że poprzednie starania były za wcześnie i też mam po prostu krótsza lutealna.
A ja od czwartku mam tę plamienia, a @ ani widu ani słuchu, szanse na ciążę są naprawdę równe 0 bo uważaliśmy, zresztą tyle czasu się nie zabezpieczaliśmy i w ciąży nie byłam więc teraz też wykluczam, tylko pewnie znowu jakieś problemy hormonalne kurcze :/ dziś wieczór przy winku i zastanawiam się czy nie skoczyć po test wrazie "W"
Ja w poprzednim cyklu się nakręciłam, bo miałam lekkie plamienie od 26dc, ale trwało aż do @ w 29dc. Wtedy się naczytałam i jednak jak plamienie trwa parę dni, to nie jest to implantacja. Pewnie @ci przyjdzie za chwilkę, szczególnie jak nie było starań, to raczej fałszywy alarm

Ja bym straszne chciała zobaczyć mojego minę, więc pewnie bym zadzwoniła z video;) To tylko takie marzenia... Staramy się już trochę, więc nie chce się nakręcać.No właśnie ja w tym cyklu w końcu sprawdziłam porządnie owu, testowałam od 8dc a krecha wyszła dopiero w 16. Cykle zwykle 28-29 więc szok! Możliwe że poprzednie starania były za wcześnie i też mam po prostu krótsza lutealna.Ja w poprzednim cyklu się nakręciłam, bo miałam lekkie plamienie od 26dc, ale trwało aż do @ w 29dc. Wtedy się naczytałam i jednak jak plamienie trwa parę dni, to nie jest to implantacja. Pewnie @ci przyjdzie za chwilkę, szczególnie jak nie było starań, to raczej fałszywy alarm
No właśnie też tak myślę, wcześniej nawet po poronieniu takie plamienia mi się zdarzały przed @, ale było to spowodowane wysoka prolaktyna i TSH, a teraz obie te rzeczy wyrównane tylko owu mi się w tym cyklu przesunęła może to wszystko przez stres bo zmiana pracy, tu myśl o dziecku...eh

No właśnie też tak myślę, wcześniej nawet po poronieniu takie plamienia mi się zdarzały przed @, ale było to spowodowane wysoka prolaktyna i TSH, a teraz obie te rzeczy wyrównane tylko owu mi się w tym cyklu przesunęła może to wszystko przez stres bo zmiana pracy, tu myśl o dziecku...eh
To by się zgadzało, bo ja mam wysoką prolaktyne

reklama
Do góry