Kaamilaaa
Fanka BB :)
No ja zaplamilam tylko raz [emoji57]Plamilas ale jeden dzień a nie 3 :/ i ty się starałas a u mnie szansę naprawdę znikome
No jak sie nie staralicie to rzeczywiście marne szanse
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja zaplamilam tylko raz [emoji57]Plamilas ale jeden dzień a nie 3 :/ i ty się starałas a u mnie szansę naprawdę znikome
Ja bym straszne chciała zobaczyć mojego minę, więc pewnie bym zadzwoniła z video To tylko takie marzenia... Staramy się już trochę, więc nie chce się nakręcać.Haha moj sie tak wlasnie wczoraj dowiedzial, przez whatsappa [emoji23][emoji106]Do tempki polecam ovuview [emoji4]
No właśnie ja w tym cyklu w końcu sprawdziłam porządnie owu, testowałam od 8dc a krecha wyszła dopiero w 16. Cykle zwykle 28-29 więc szok! Możliwe że poprzednie starania były za wcześnie i też mam po prostu krótsza lutealna.U mnie przy 28 dniowych cyklach, testy pokazują zazwyczaj jakby owu miała być dopiero ok 17 dnia i zastanawiam się czy to możliwe. Wiele razy słyszałam, że tylko ta 1 faza ma zmienną długość, a od owulacji miesiączka zawsze występuje po 14 dniach. I zastanawiam się czy ze mną coś nie tak czy z testami
Ja w poprzednim cyklu się nakręciłam, bo miałam lekkie plamienie od 26dc, ale trwało aż do @ w 29dc. Wtedy się naczytałam i jednak jak plamienie trwa parę dni, to nie jest to implantacja. Pewnie @ci przyjdzie za chwilkę, szczególnie jak nie było starań, to raczej fałszywy alarmA ja od czwartku mam tę plamienia, a @ ani widu ani słuchu, szanse na ciążę są naprawdę równe 0 bo uważaliśmy, zresztą tyle czasu się nie zabezpieczaliśmy i w ciąży nie byłam więc teraz też wykluczam, tylko pewnie znowu jakieś problemy hormonalne kurcze :/ dziś wieczór przy winku i zastanawiam się czy nie skoczyć po test wrazie "W"
No właśnie też tak myślę, wcześniej nawet po poronieniu takie plamienia mi się zdarzały przed @, ale było to spowodowane wysoka prolaktyna i TSH, a teraz obie te rzeczy wyrównane tylko owu mi się w tym cyklu przesunęła może to wszystko przez stres bo zmiana pracy, tu myśl o dziecku...ehJa bym straszne chciała zobaczyć mojego minę, więc pewnie bym zadzwoniła z video To tylko takie marzenia... Staramy się już trochę, więc nie chce się nakręcać.No właśnie ja w tym cyklu w końcu sprawdziłam porządnie owu, testowałam od 8dc a krecha wyszła dopiero w 16. Cykle zwykle 28-29 więc szok! Możliwe że poprzednie starania były za wcześnie i też mam po prostu krótsza lutealna.Ja w poprzednim cyklu się nakręciłam, bo miałam lekkie plamienie od 26dc, ale trwało aż do @ w 29dc. Wtedy się naczytałam i jednak jak plamienie trwa parę dni, to nie jest to implantacja. Pewnie @ci przyjdzie za chwilkę, szczególnie jak nie było starań, to raczej fałszywy alarm
To by się zgadzało, bo ja mam wysoką prolaktyneNo właśnie też tak myślę, wcześniej nawet po poronieniu takie plamienia mi się zdarzały przed @, ale było to spowodowane wysoka prolaktyna i TSH, a teraz obie te rzeczy wyrównane tylko owu mi się w tym cyklu przesunęła może to wszystko przez stres bo zmiana pracy, tu myśl o dziecku...eh
Laski, boli mnie glowa jakie przeciwbolowe moge wziąć? [emoji848]
Dziękuję[emoji5] czekamy na wynikiJa mam dziś 19 dc Test jeszcze negatywny ale do owu coraz bliżej. Testuj dalej przez następne dni
Pobrałam krew na progesteron, żelazo i magnez, teraz pozostaje czekać na wyniki
Ja tez ale roznia mi owu o 1dzieńJa korzystam z Flo i z Mój kalendarzyk [emoji4]
Jak nie jesteś uczulona to paracetamol najlepiejLaski, boli mnie glowa jakie przeciwbolowe moge wziąć? [emoji848]
Po polsku ja maszFajna jest też apka Femmometer - tu skanujesz swoje testy owu i na ich podstawie wyznacza ci zaś owu apka.