U nas w aptekach pregna plus kosztuje około 40 złotych, najtaniej jest stacjonarnie w aptece słonecznej około 28 złotychCzy ktoś orientuje się ile w aptece kosztuje Pregna Start i Pregna Plus? Chodzi mi o cenę w aptekach stacjonarnych.
reklama
Lovi23
Fanka BB :)
Jak jest podejrzenie ciąży to nie powinno się już badać szyjki zrób testLaski wiem ze bylo walkowane juz tyle razy ale prosze o wyjasnienie jaka ma byc szyjka przed @ ? Rano zbadala z ciekowosci i byla nisko a teraz znowu wysoko ?? [emoji848]
buterrfly
Ja popieram , test dużo nie kosztuje, ale jak może Cię zaskoczyć.. A tak będziesz miała pewność, no Kochana [emoji6]Jak jest podejrzenie ciąży to nie powinno się już badać szyjki zrób test
Laski wiem ze bylo walkowane juz tyle razy ale prosze o wyjasnienie jaka ma byc szyjka przed @ ? Rano zbadala z ciekowosci i byla nisko a teraz znowu wysoko ?? [emoji848]
Załączniki
Kaamilaaa
Hmm u mnie wydaje sie ze jest dosc wysoko i jest twarda [emoji848] ale ja na codzien nie sprawdzam wiec takie wyrywkowe badania moge sobie o kant tyłka rozbic [emoji14]Przed okresem nisko , otwarta i przypomina czubek nosa w twardości
No ja wstaje o 4[emoji58]ja tez...dzien w dzien 5:30
Kaamilaaa
Jak jest podejrzenie ciąży to nie powinno się już badać szyjki zrób test
Ja test mam ale tylko jeden i to mniej czuly wiec nie ma sensu narazie, w sumie i tak wiem ze @ przyjdzie [emoji6] to po co mam go marnowac [emoji6]Ja popieram , test dużo nie kosztuje, ale jak może Cię zaskoczyć.. A tak będziesz miała pewność, no Kochana [emoji6]
buterrfly
Też prawda z takim badaniem to też..[emoji12] Wysoko raczej na zapłodnienie.. ale tak jak mówisz tak raz na cykl sprawdzić to do duszyHmm u mnie wydaje sie ze jest dosc wysoko i jest twarda [emoji848] ale ja na codzien nie sprawdzam wiec takie wyrywkowe badania moge sobie o kant tyłka rozbic [emoji14]
reklama
Kasienka3b
Hejo
Wrocilam do domku we wtorek i pomalu klimatyzuje sie na starych smieciach
Co tu slychowac?
Wrocilam do domku we wtorek i pomalu klimatyzuje sie na starych smieciach
Co tu slychowac?