reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

@Nat Bluebell musisz wrócić do Polski tu 500+dają :D;););)
Hihihi :D stąd też mogę się ubiegać tylko mi szkoda czasu i nerwów na biurokracje :p a w UK jakby co też są niezłe zasiłki ;) tutaj rodziny wielodzietne to normalka, tylko że ja swoje na studia wysyłam i chcę im jednak jakiś poziom zapewnić :)

Hej hej
Byłam wczoraj u endokrynologa - diagnoza hashimoto.
Mam mieszane uczucia. Z jednej strony lekarka mnie uspokoiła, z drugiej powiedział mi, że to już zawsze będzie ze mną... i raczej nie należy się spodziewać spektakularnych efektów jakiejkolwiek diety/terapii.
Jeżeli chodzi o ciąże to kazała się wstrzymać trzy miesiące - brać euthyrox - do kontroli i można się starać.
Jeszcze jestem w szoku... nie wiem co robić ze sobą.
Boje się czytać o tym całym hashimoto, żeby się nie dowiedzieć jakichś strasznych rzeczy.
Dziewczyny, czy któraś z Was jest w temacie. Gdzieś mi mignęło - nie pamiętam kto...
Ja osobiście nie znam się na tym, ale mona znajoma z Hashimoto po pół roku starań urodziła synka :) a potem nawet jeszcze schudła, więc da się z tym żyć całkiem przezwoicie :) głowa do góry!

reklama
Napewno nie czytaj wujka Google sama jakiś czas temu czytałam w związku ze zła cytologią i według niego już nie żyłam ;)

No wlaśnie tego się obawiam...;)

Ja mam i żyje[emoji6] Nie ma aż takiej tragedii z Hashimoto, TSH mi bardzo szybko spadło do ok 1. Ale w ciąży nie jestem więc tu cię nie pociesze...

I co robisz z tym Hashimoto na codzień?

Martosia widzialam twoje pytanie i tu ci napisze zerknij tutaj na pierwszy post, tam sa podstawowe badania wypisane + to w jakich dc je robic [emoji4]

reklama
Odnośnie tego publikowania wszystkiego na fb czy ista to ja przeglądając ostatnio te portale to mam jakiś spam o informacjach znajomych, że są w ciąży [emoji33] gdzie te dobre fluidy u nas?[emoji4][emoji848]

Do góry