reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Cześć. Mogę dołączyć? Jestem mamą prawie 14-miesięcznej córki. Zaczęliśmy się starać o kolejną pociechę :) :)

Kochane, choć szybko zaszłam w pierwszą ciążę, to o dziecku marzyłam kilka lat ;)

Moja kuzynka została mamą po 5-ciu latach starań. I nawet nie wiem jak dała radę żyć przez te 5 lat.... Badania, sprzeczne diagnozy, lekarze sugerowali in vitro. Poddali się, pogodzili, wyjechali na wakacje i wrócili w ciąży. Życzę wszystkim staraczkom takiego happy endu :)
Witaj [emoji4]

reklama
Witam nowe osoby:) mój plan na dziś to obiad, potem jak mąż do pracy wyjdzie to może z młodym do fryzjera się przejdę bo trochę tego juz ma na głowie, potem może rossmann odwiedzę bo znowu promocja 2+2 jest więc warto skorzystać i ewentualnie na plac zabaw pójdziemy. Jakieś zajęcie musze sobie znaleźć żeby czas szybciej przeleciał. Zaczyna mnie poleć krzyż i trochę brzuch wiec @ lada moment , czekam już na nią jak głupia jakaś :/

A ja nie czekam.... Mialam lekkie plamienie i tak sobie przypomniałam, że jak zaszłam w ciążę, to w środku cyklu plamiłam. No, ale to byłoby zbyt piękne :)

Ja od rana sprzątam. Myje okna, prasuje firanki :-) jutro ostatni dzień urlopu to może trochę odpocznę

Cześć Dziewczyny :-) chce do Was dolaczyc. Jestem Agata,mam 27 lat i staram się o dziecko od 2 lat. Przeszłam masę badań z których wynikło ze nie ma tragedii. Mam cechy pcos : problem z owulacja i podwyższone hormony męskie a niski progesteron. Pozostałe badania są ok. Tsh mam różne od 2 do 2.6. Maz ma słabe nasienie. Dobry ruch i super liczebność ale morfologia szwankuje... było 2% przed kuracja suplementami. Za nami dwie nieudane inseminacje. Staramy się dalej. Nie poddajemy choć było już bardzo różnie.

Cześć Dziewczyny :-) chce do Was dolaczyc. Jestem Agata,mam 27 lat i staram się o dziecko od 2 lat. Przeszłam masę badań z których wynikło ze nie ma tragedii. Mam cechy pcos : problem z owulacja i podwyższone hormony męskie a niski progesteron. Pozostałe badania są ok. Tsh mam różne od 2 do 2.6. Maz ma słabe nasienie. Dobry ruch i super liczebność ale morfologia szwankuje... było 2% przed kuracja suplementami. Za nami dwie nieudane inseminacje. Staramy się dalej. Nie poddajemy choć było już bardzo różnie.
Witaj :-) trzeba być dobrej myśli chociaż czasem jest ciężko. Ja zaczęłam teraz szaleć z medycyną naturalną :-) biorę mace i wczoraj zamówiłam ashwagandhe. Mojego M też będę tym faszerować zaraz po badaniu nasienia. Poczytajcie sobie jakie mają super właściwości dla kobiet i mężczyzn.

Witajcie nowe dziewczynki:):laugh2:
Ja dzis mam zly dzien! Odebralam wynik progesteronu 7 dni po owulacji i jest niski 9,09:realmad:
Az sie poplakalam. Jest za niski aby utrzymać ewentualna ciaze. Wszystko nie tak idzie kuzwa:hmm:

Jesli jest dobry ruch i spora liczebnosc to morfologia az tak sie nie przejmuj. Bo skoro macie ich duzo to macie tym samym wieksze szanse. U Nas tylko niecale 3mln plemnikow. Malutko. Ale jestesmy w trakcie suplementacji.

reklama
Do góry