Bardzo, ale teraz nadal słodziak hiTo pewnie się mocno zmienił już
reklama
Meliska89
Fanka BB :)
W to nie wątpię! ale widzę po swojej jak dzieci szybko się zmieniają i rosną. Najbardziej to widać jak się na zdjęcia starsze spojrzy.Bardzo, ale teraz nadal słodziak hi
Nataliag339
Cześć mogę dołączyć? Mam 32 lata i syna 11 lat. W maju poroniłam samoistnie puste jajo płodowe i od tego czasu postanowiliśmy się starać o rodzeństwo dla niego. Bardzo bym chciała dziewczynkę.
1
185097
Gość
ZapraszamyCześć mogę dołączyć? Mam 32 lata i syna 11 lat. W maju poroniłam samoistnie puste jajo płodowe i od tego czasu postanowiliśmy się starać o rodzeństwo dla niego. Bardzo bym chciała dziewczynkę.
Nataliag339
A i też jestem z lubelskiego
Kaamilaaa
Na początku byl luz, potem wszedzie widzialam małe dzieci kobiety w ciąży i z wózkami, gdy przychodzila @ to byl płacz, a od kilku cykli juz jestem po prostu gotowa na to ze @ i tak przyjdzie, ze szkoda moich łez i podchodze do tego jakos tak łatwiej [emoji6] ostatnio powiedzialam sobie ze bedzie co ma byc i tego sie trzymam [emoji4]Jak w ogóle znosicie starania?
Dl mnie to jakiś koszmar...zawsze myślałam że starania będą pięknym okresem fajnego seksu, na luzie. Ale niestety tak nie jest. Ostatnio taka zdołowana chodzę
Same ciąże wokół mnie, tylko nie u mnie. To przykre.
A jak do konca przyszlego roku nie zajde no to coz... odpuscimy sobie calkiem [emoji6]
1
185097
Gość
Ooo to superA i też jestem z lubelskiego
1
185097
Gość
Nie ma co odpuszczać! Trzeba walczyć! Może u Was jest prosty do rozwiązania! Trzeba sie przebadac i znaleźć przyczynęNa początku byl luz, potem wszedzie widzialam małe dzieci kobiety w ciąży i z wózkami, gdy przychodzila @ to byl płacz, a od kilku cykli juz jestem po prostu gotowa na to ze @ i tak przyjdzie, ze szkoda moich łez i podchodze do tego jakos tak łatwiej [emoji6] ostatnio powiedzialam sobie ze bedzie co ma byc i tego sie trzymam [emoji4]
A jak do konca przyszlego roku nie zajde no to coz... odpuscimy sobie calkiem [emoji6]
Kaamilaaa
Badac sie i leczyc bedziemy juz teraz powoli, starania mozliwe ze zawiesimy do przyszłego roku ze względu na przeprowadzke i zmiane pracy tz, no i potem jak nie wyjdzie do konca roku to odpuscimy bo po pierwsze nie chce zbyt duzej roznicy wieku między dziecmi po drugie wiem ze pozniej niz 24-25 lat nie chce rodzic[emoji6]Nie ma co odpuszczać! Trzeba walczyć! Może u Was jest prosty do rozwiązania! Trzeba sie przebadac i znaleźć przyczynę
reklama
Lu_cy
5 cykl teraz będzieLu_cy który cykl sie starasz? To Cie wpiszę na 1 stronę jak pozostałe dziewczynki