1
185097
Gość
Nie możemy się poddać! Pamietajcie!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak w ogóle znosicie starania?
Dl mnie to jakiś koszmar...zawsze myślałam że starania będą pięknym okresem fajnego seksu, na luzie. Ale niestety tak nie jest. Ostatnio taka zdołowana chodzę
Same ciąże wokół mnie, tylko nie u mnie. To przykre.
Dziękujemy! A dla Was dużo zdrówka i mnóstwo radościHej dziewczyny . Ja w maju tego roku urodziłam moją upragnioną córeczkę po trzech latach starań także nie poddawajcie się kochane mam syna 9 letniego ale z drugą ciążą juz nie było tak łatwo . Teraz jak patrze na moja malutka córeczkę to aż nie chce mi się wierzyc ze ja mam. Dziś kończy 3 miesiące .powodzenia
Oczywiście. Witamy i zapraszamy do nasCześć. Mogę dołączyć? Jestem mamą prawie 14-miesięcznej córki. Zaczęliśmy się starać o kolejną pociechę
Kochane, choć szybko zaszłam w pierwszą ciążę, to o dziecku marzyłam kilka lat
Moja kuzynka została mamą po 5-ciu latach starań. I nawet nie wiem jak dała radę żyć przez te 5 lat.... Badania, sprzeczne diagnozy, lekarze sugerowali in vitro. Poddali się, pogodzili, wyjechali na wakacje i wrócili w ciąży. Życzę wszystkim staraczkom takiego happy endu