martoosia04
Fanka BB :)
On mi spadl i sie odkleilo z jednej strony[emoji23]
Nawet najmniejszego cienia nie ma. Wiec ze spokojem czekam teraz na okres. Zobacz załącznik 901291
A buuuuu ((
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
On mi spadl i sie odkleilo z jednej strony[emoji23]
Nawet najmniejszego cienia nie ma. Wiec ze spokojem czekam teraz na okres. Zobacz załącznik 901291
Ehh.. [emoji22] po prostu przytulam wirtualnie [emoji9]Ja wiedziałam ze tak bedzie. Moge dac sobie teraz rękę uciac ze moje objawy teraz nagle znikną!
Takze czekam sobie juz na okres[emoji8]
no ale skąd tyle objawów????Ja wiedziałam ze tak bedzie. Moge dac sobie teraz rękę uciac ze moje objawy teraz nagle znikną!
Takze czekam sobie juz na okres[emoji8]
Też właśnie się nad tym zastanawiam....no ale skąd tyle objawów????
To jeszcze o niczym nie świadczy Zobaczymy co się będzie działo przy dniach kiedy miała przyjść @On mi spadl i sie odkleilo z jednej strony[emoji23]
A kiedy termin ?On mi spadl i sie odkleilo z jednej strony[emoji23]
Zylaki powróżka nasiennego. Urolog Nam powiedzial ze po niej wyniki moze sie poprawiąAzulka jaką operację ma mieć mąż ?