Nigdy nie byłam na zimowym ślubie, a baaardzo bym chciałaNam w grudniu dwa lata stukna od ślubu a wydaje mi się jakby to niedawno było
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nigdy nie byłam na zimowym ślubie, a baaardzo bym chciałaNam w grudniu dwa lata stukna od ślubu a wydaje mi się jakby to niedawno było
Śliczne [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]Zobacz załącznik 901267
czekamyJuz wracam do domu i robie[emoji23]
No to czekamy [emoji1]Juz wracam do domu i robie[emoji23]
Mi się marzył taki w scenerii z cyklu biała zima ale niestety było bardziej jesiennie ale chociaż ciepło. Teraz to ciężko o śnieg w grudniu. Za to na sesji poślubnej w plenerze byliśmy w styczniu i było zimowo na całego. Ja 3 tygodnie przed porodemNigdy nie byłam na zimowym ślubie, a baaardzo bym chciała
CzekamJuz wracam do domu i robie[emoji23]
Wow super Mega mi się podobają sesje zimowe. Gratulacje rocznicy :*Mi się marzył taki w scenerii z cyklu biała zima ale niestety było bardziej jesiennie ale chociaż ciepło. Teraz to ciężko o śnieg w grudniu. Za to na sesji poślubnej w plenerze byliśmy w styczniu i było zimowo na całego. Ja 3 tygodnie przed porodem
Dziękuję. Niestety mój Mąż się wtedy pochorowal a potem mnie zaraził i miałam cesarke z katarem i kaszlem. Ale pamiatka jest super i mamy co wspominaćCzekam
Wow super Mega mi się podobają sesje zimowe. Gratulacje rocznicy :*
Życzę wielkiej różowej niespodziankiNiby wiem jaki bedzie wynik testu ale i tak mam stresa[emoji23]
Lovi piękne obrączki[emoji173][emoji7]
Pochwal sie sukienką![emoji7][emoji120]