Kasienka3b
Fanka BB :)
Kajdanki super sprawa czy tez wiazanie i zaslanianie oczuSprzet meza najlepszy heh
Ale mialam wibrator i sie popsul heh kajdanki tez mialam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kajdanki super sprawa czy tez wiazanie i zaslanianie oczuSprzet meza najlepszy heh
Ale mialam wibrator i sie popsul heh kajdanki tez mialam
To temat trojkotow mnie ominol heheCo wejdę to albo trójkąty albo wibratory seks forum się tu robi? ;P
Co wejdę to albo trójkąty albo wibratory seks forum się tu robi? ;P
Kajdanki super sprawa czy tez wiazanie i zaslanianie oczu
Kajdanki super sprawa czy tez wiazanie i zaslanianie oczu
Ooo ti tez fajne jest xDJa uwielbiam kostki lodu [emoji23][emoji23]
Mam wiecznie chorego przedszkolaka czeka go wycinanie migdała we wrześniu. Liczę, że to coś pomoże, bo już nie mam siły na te gile, anginy i inne ostrojstwa poza tym on średnio sobie radzi z rówieśnikami i tak jakoś mam z nim trochę zmartwień. Dzięki Bogu, nie jest poważnie chory.Makota89 ty tak jak ja masz 4latka w domu nie ?[emoji6]
U mnie w 5 tyg było widać bijące serducho. Lekarz kartę ciąży założył znacznie później. Chyb a w 10 tygodniu. Myślę, że 6-7 tydzień , to w sam raz.Ewelina2000 jaka Ty jesteś młodziutka kiedy ja taka bylam? Hehe
Dziewczyny kiedy wg was najlepiej iść potwierdzić ciążę? Bo zaraz po pozytywnym teście pewnie i tak nic nie widać a do 10tc dobrze iść, bo potrzeba do becikowego [emoji23]
No tez fajnie pobudzaja zmyslyJa uwielbiam kostki lodu [emoji23][emoji23]
O kurka teraz to oplulam telefon a maz spojrzal na mnie jak na wariatke i pyta co sie tak chichramPrzeczytałam zaślinianie oczu [emoji23] i myślę a co to jest [emoji14] [emoji37] [emoji41]
Ja poszłam na pierwszą wizytę dokładnie w 6+6 i było serduszkoU mnie w 5 tyg było widać bijące serducho. Lekarz kartę ciąży założył znacznie później. Chyb a w 10 tygodniu. Myślę, że 6-7 tydzień , to w sam raz.