reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Makota89 ty tak jak ja masz 4latka w domu nie ?[emoji6]
Mam ;) wiecznie chorego przedszkolaka ;) czeka go wycinanie migdała we wrześniu. Liczę, że to coś pomoże, bo już nie mam siły na te gile, anginy i inne ostrojstwa :( poza tym on średnio sobie radzi z rówieśnikami i tak jakoś mam z nim trochę zmartwień. Dzięki Bogu, nie jest poważnie chory.

Jak was czytałam to się uśmiałam ;) mój m nie kupuje mi bielizny, a mógłby, a ja nie kupuje nic wymyślnego, bo wolę coś co się przyda na codzien i do łóżka [emoji14] też wolę kasę wydać na żarcie ;D wesoło tu mamy [emoji14]

Ewelina2000 jaka Ty jesteś młodziutka :) kiedy ja taka bylam? Hehe ;)

Dziewczyny kiedy wg was najlepiej iść potwierdzić ciążę? Bo zaraz po pozytywnym teście pewnie i tak nic nie widać a do 10tc dobrze iść, bo potrzeba do becikowego [emoji23]
U mnie w 5 tyg było widać bijące serducho. Lekarz kartę ciąży założył znacznie później. Chyb a w 10 tygodniu. Myślę, że 6-7 tydzień , to w sam raz.

reklama
Do góry