Kasienka3b
Fanka BB :)
A jak juz temat hot to spytam. Czy macie jakoes gadzety dodatkowe w lozku?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez mam. My lubimy z mezem tez wkladki wibrujaceJa mam wibrator ale rzadko używamy [emoji14]
Bo woli wkladac swoj sprzecior niz jakiegos obcegoMoj maz mi obiecuje wibrator od 2 lat ale jeszcze go nie dostałam[emoji16][emoji23]
Obcego hahaha[emoji16][emoji23]Bo woli wkladac swoj sprzecior niz jakiegos obcego
hahahahaObcego hahaha[emoji16][emoji23]
Co wejdę to albo trójkąty albo wibratory seks forum się tu robi? ;PMoj maz mi obiecuje wibrator od 2 lat ale jeszcze go nie dostałam[emoji16][emoji23]
No w koncu sie staramy o maluszka wiec o sexie tez trzeba pogadac[emoji4]Co wejdę to albo trójkąty albo wibratory seks forum się tu robi? ;P