reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Witam się i ja :) tematy dobre macie, nie powiem hihi
Ja dziś na 11 do lekarza i pewnie już coś się dowiem czy starania trzeba odłożyć czy co. Trzymajcie kciuki za dobre wieści :)

Ja dziś na 11 do lekarza i pewnie już coś się dowiem czy starania trzeba odłożyć czy co. Trzymajcie kciuki za dobre wieści :)
Trzymam kciuki i daj znać po :)
Ja też jestem taka niecierpliwa jeśli chodzi o ten czas oczekiwania na @ lub testowanie ;P strasznie mi się dłuży wtedy a potem przychodzi @ i jest rozczarowanie i znowu trzeba tyle czekać...
Tak. Też mnie to czekanie irytuje. Mam nadzieję, że nie będzie to trwało wieki [emoji14]

Dzien dobry[emoji8]
Ewelina trzymam kciuki za poprawke!
Agatki daj znac co po wizycie[emoji5]

Ktora teraz testuje?
Ja mam za 5-6 dni okres. Nic nie czuje oprocz wrazliwszych cycow i mega pmsu![emoji37][emoji12]
Takze czuje oddech okresu na plecach.

Powiem całkiem szczerze wam że ostatnia nadzieja mi się tli że będę mogła zacząć niedługo bo 3dc u mnie i aż mi się cieszy wszystkio na te starania. Będę bardzo zawiedziona jak dostane zakaz i będę czekać pewnie miesiące zanim się podlecze. No dobra, już nie truje wam :p
Teraz dopijam kawę i jem jablecznik który wczoraj upieklam, o 9 teściowa przyjdzie do dziecka i szykuje się do wyjścia. Można powiedzieć że mam wyhodne ha ha

Powiem całkiem szczerze wam że ostatnia nadzieja mi się tli że będę mogła zacząć niedługo bo 3dc u mnie i aż mi się cieszy wszystkio na te starania. Będę bardzo zawiedziona jak dostane zakaz i będę czekać pewnie miesiące zanim się podlecze. No dobra, już nie truje wam [emoji14]
Teraz dopijam kawę i jem jablecznik który wczoraj upieklam, o 9 teściowa przyjdzie do dziecka i szykuje się do wyjścia. Można powiedzieć że mam wyhodne ha ha
Czemu masz nie truc? Od tego tu jestesmy, aby wysłuchać i wesprzec[emoji8]

reklama
Dobry [emoji4] wchodze a tu takie tematy [emoji57]
Widze ze bedzie tu wesoło [emoji13]
Mam ;) wiecznie chorego przedszkolaka ;) czeka go wycinanie migdała we wrześniu. Liczę, że to coś pomoże, bo już nie mam siły na te gile, anginy i inne ostrojstwa :( poza tym on średnio sobie radzi z rówieśnikami i tak jakoś mam z nim trochę zmartwień. Dzięki Bogu, nie jest poważnie chory.

Jak was czytałam to się uśmiałam ;) mój m nie kupuje mi bielizny, a mógłby, a ja nie kupuje nic wymyślnego, bo wolę coś co się przyda na codzien i do łóżka [emoji14] też wolę kasę wydać na żarcie ;D wesoło tu mamy [emoji14]
Ojej [emoji853] trzymam kciuki za operacje [emoji4] moj tez ma tylko inna w październiku [emoji22]
Jeju a ja 5 dni bez sexu musze wytrzymac...
5dni ? U mnie 26dc a [emoji173] byly tylko 3 w tym cyklu [emoji23]
Moj ma nocki wiec i tak srednio by bylo wiec korzystam i biorę te tabletki dopochwowe co gin zapisala..
Ja tez teraz tabletki [emoji57]
Czesc dziewczyny! Jestem tu nowa ale chcialabym dolaczyc do staraczek. Mam 32 lata, staramy sie o pierwsze dziecko juz rok. Mam wysoka prolaktyne wiec lykam bromergon.
Witaj [emoji4]
Witam dziewczyny serdecznie witam nowe Jak tam humorki w poniedziałkowy ranek ja na 8 mam poprawkę z matematyki niestety [emoji20]ale i tak czuje ze będę musiała użyć warunek bo w glowie mi teraz nie matma [emoji23][emoji1305]
Kciuki[emoji4]
Trzymam kciuki [emoji6]
Dzien dobry[emoji8]
Ewelina trzymam kciuki za poprawke!
Agatki daj znac co po wizycie[emoji5]

Ktora teraz testuje?
Ja mam za 5-6 dni okres. Nic nie czuje oprocz wrazliwszych cycow i mega pmsu![emoji37][emoji12]
Takze czuje oddech okresu na plecach.
Mnie tak brzuch boli ze masakra [emoji57] u mnie @ za 3 dni [emoji6] przyjdzie na bank wiec ostatni test jaki mam w domu jest gleboko schowany [emoji57]

Ostatnia edycja:
Do góry