reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Witam się i ja :) tematy dobre macie, nie powiem hihi
Ja dziś na 11 do lekarza i pewnie już coś się dowiem czy starania trzeba odłożyć czy co. Trzymajcie kciuki za dobre wieści :)

Ja dziś na 11 do lekarza i pewnie już coś się dowiem czy starania trzeba odłożyć czy co. Trzymajcie kciuki za dobre wieści :)
Trzymam kciuki i daj znać po :)
Ja też jestem taka niecierpliwa jeśli chodzi o ten czas oczekiwania na @ lub testowanie ;P strasznie mi się dłuży wtedy a potem przychodzi @ i jest rozczarowanie i znowu trzeba tyle czekać...
Tak. Też mnie to czekanie irytuje. Mam nadzieję, że nie będzie to trwało wieki [emoji14]

Dzien dobry[emoji8]
Ewelina trzymam kciuki za poprawke!
Agatki daj znac co po wizycie[emoji5]

Ktora teraz testuje?
Ja mam za 5-6 dni okres. Nic nie czuje oprocz wrazliwszych cycow i mega pmsu![emoji37][emoji12]
Takze czuje oddech okresu na plecach.

Powiem całkiem szczerze wam że ostatnia nadzieja mi się tli że będę mogła zacząć niedługo bo 3dc u mnie i aż mi się cieszy wszystkio na te starania. Będę bardzo zawiedziona jak dostane zakaz i będę czekać pewnie miesiące zanim się podlecze. No dobra, już nie truje wam :p
Teraz dopijam kawę i jem jablecznik który wczoraj upieklam, o 9 teściowa przyjdzie do dziecka i szykuje się do wyjścia. Można powiedzieć że mam wyhodne ha ha

Powiem całkiem szczerze wam że ostatnia nadzieja mi się tli że będę mogła zacząć niedługo bo 3dc u mnie i aż mi się cieszy wszystkio na te starania. Będę bardzo zawiedziona jak dostane zakaz i będę czekać pewnie miesiące zanim się podlecze. No dobra, już nie truje wam [emoji14]
Teraz dopijam kawę i jem jablecznik który wczoraj upieklam, o 9 teściowa przyjdzie do dziecka i szykuje się do wyjścia. Można powiedzieć że mam wyhodne ha ha
Czemu masz nie truc? Od tego tu jestesmy, aby wysłuchać i wesprzec[emoji8]

reklama
Dobry [emoji4] wchodze a tu takie tematy [emoji57]
Widze ze bedzie tu wesoło [emoji13]
Mam ;) wiecznie chorego przedszkolaka ;) czeka go wycinanie migdała we wrześniu. Liczę, że to coś pomoże, bo już nie mam siły na te gile, anginy i inne ostrojstwa :( poza tym on średnio sobie radzi z rówieśnikami i tak jakoś mam z nim trochę zmartwień. Dzięki Bogu, nie jest poważnie chory.

Jak was czytałam to się uśmiałam ;) mój m nie kupuje mi bielizny, a mógłby, a ja nie kupuje nic wymyślnego, bo wolę coś co się przyda na codzien i do łóżka [emoji14] też wolę kasę wydać na żarcie ;D wesoło tu mamy [emoji14]
Ojej [emoji853] trzymam kciuki za operacje [emoji4] moj tez ma tylko inna w październiku [emoji22]
Jeju a ja 5 dni bez sexu musze wytrzymac...
5dni ? U mnie 26dc a [emoji173] byly tylko 3 w tym cyklu [emoji23]
Moj ma nocki wiec i tak srednio by bylo wiec korzystam i biorę te tabletki dopochwowe co gin zapisala..
Ja tez teraz tabletki [emoji57]
Czesc dziewczyny! Jestem tu nowa ale chcialabym dolaczyc do staraczek. Mam 32 lata, staramy sie o pierwsze dziecko juz rok. Mam wysoka prolaktyne wiec lykam bromergon.
Witaj [emoji4]
Witam dziewczyny serdecznie witam nowe Jak tam humorki w poniedziałkowy ranek ja na 8 mam poprawkę z matematyki niestety [emoji20]ale i tak czuje ze będę musiała użyć warunek bo w glowie mi teraz nie matma [emoji23][emoji1305]
Kciuki[emoji4]
Trzymam kciuki [emoji6]
Dzien dobry[emoji8]
Ewelina trzymam kciuki za poprawke!
Agatki daj znac co po wizycie[emoji5]

Ktora teraz testuje?
Ja mam za 5-6 dni okres. Nic nie czuje oprocz wrazliwszych cycow i mega pmsu![emoji37][emoji12]
Takze czuje oddech okresu na plecach.
Mnie tak brzuch boli ze masakra [emoji57] u mnie @ za 3 dni [emoji6] przyjdzie na bank wiec ostatni test jaki mam w domu jest gleboko schowany [emoji57]

Ostatnia edycja:
Do góry