reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Bierzecie jakies suplementy? Co lekarz na te wyniki powiedzial?
Jak chcesz to mozesz na priv pisac jak tu nie chcesz. Bo widzę ze problem mamy ten sam[emoji19]
Możemy publicznie :) To nie jest żaden problem dla mnie. Lekarz kazał zrobić mu badanie pod kątem bakterii w nasieniu, ale w innej klinice niż badaliśmy do tej pory. My po otrzymaniu wyniku rozszerzyliśmy badanie o MSOME, test wiązania hiarulonem, fragmentacje DNA. Ogólnie kiepsko mocno jest, suplementów nie bierze na razie, powtórzymy badanie teraz na dniach i zobaczymy. Mam iskierkę nadziei, że może to przejściowe było :(

Dzień dobry w ten pochmurny deszczowy poniedziałek zrobiłam test i niestety biało aż miło :baffled:takze czekam na czwartek i na @ :(

Załączniki

• IMG_20180924_053918.jpg
    IMG_20180924_053918.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 61
Możemy publicznie :) To nie jest żaden problem dla mnie. Lekarz kazał zrobić mu badanie pod kątem bakterii w nasieniu, ale w innej klinice niż badaliśmy do tej pory. My po otrzymaniu wyniku rozszerzyliśmy badanie o MSOME, test wiązania hiarulonem, fragmentacje DNA. Ogólnie kiepsko mocno jest, suplementów nie bierze na razie, powtórzymy badanie teraz na dniach i zobaczymy. Mam iskierkę nadziei, że może to przejściowe było :(
Trzymam mocno kciuki aby ponowne badania wyszly lepiej![emoji120]
My tez bedziemy robić fragmentacje DNA ale to dopiero po operacji.

reklama
U mnie od rana temp. 37,08! [emoji33][emoji33]
Nie wiem co to ta wczorajsza była. Albo mnie choroba bierze albo co. Co prawda po 5, wstawałam z młodym do wc bo wymiotował ale potem poszłam spac dalej. Az tak by sie utrzymała temp? [emoji848][emoji848] No nic, test i tak biały [emoji23] @ niby na jutro. Choc wg Apki femmometer dopiero na 27, więc i tak czekam i tak czekam. Dobrze że testów ciążowych mam zapas to moge codziennie sprawdzać [emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry