1
185097
Gość
Moja imienniczka[emoji5]Cześć wszystkim!
Podglądam Was po cichu od tygodnia i tak tu u Was fajnie, że zdecydowałam się założyć konto. Przyjmiecie mnie jeszcze do siebie?
Zapraszamy[emoji5]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja imienniczka[emoji5]Cześć wszystkim!
Podglądam Was po cichu od tygodnia i tak tu u Was fajnie, że zdecydowałam się założyć konto. Przyjmiecie mnie jeszcze do siebie?
Możemy publicznie To nie jest żaden problem dla mnie. Lekarz kazał zrobić mu badanie pod kątem bakterii w nasieniu, ale w innej klinice niż badaliśmy do tej pory. My po otrzymaniu wyniku rozszerzyliśmy badanie o MSOME, test wiązania hiarulonem, fragmentacje DNA. Ogólnie kiepsko mocno jest, suplementów nie bierze na razie, powtórzymy badanie teraz na dniach i zobaczymy. Mam iskierkę nadziei, że może to przejściowe byłoBierzecie jakies suplementy? Co lekarz na te wyniki powiedzial?
Jak chcesz to mozesz na priv pisac jak tu nie chcesz. Bo widzę ze problem mamy ten sam[emoji19]
Hehe i bardzo dobrze [emoji2] musimy ją przepędzić raz na 9 miesięcy [emoji7]Ja jej w poprzednim zakazalam [emoji14]
Oczywiście, czuj się jak u siebieCześć wszystkim!
Trzymam mocno kciuki aby ponowne badania wyszly lepiej![emoji120]Możemy publicznie To nie jest żaden problem dla mnie. Lekarz kazał zrobić mu badanie pod kątem bakterii w nasieniu, ale w innej klinice niż badaliśmy do tej pory. My po otrzymaniu wyniku rozszerzyliśmy badanie o MSOME, test wiązania hiarulonem, fragmentacje DNA. Ogólnie kiepsko mocno jest, suplementów nie bierze na razie, powtórzymy badanie teraz na dniach i zobaczymy. Mam iskierkę nadziei, że może to przejściowe było
Trzeba miec nadzieje dopóki nie ma okresu[emoji8]Dzień dobry w ten pochmurny deszczowy poniedziałek zrobiłam test i niestety biało aż miło takze czekam na czwartek i na @
A stosujesz tylko do owulacji ? I wyciskasz tą kapsułkę czy normalnie połykasz ?