1
185097
Gość
Właśnie wyczytałam na necie ze ponoć 9 października rusza promocja -55% na kolorowkę w Rosmannie[emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja uwielbiam rosmana za ich promocje ;P szczególnie te 2+2 ;pWłaśnie wyczytałam na necie ze ponoć 9 października rusza promocja -55% na kolorowkę w Rosmannie[emoji7]
Tez lubie promocjeJa uwielbiam rosmana za ich promocje ;P szczególnie te 2+2 ;p
Słyszałam dużo dobrych opinii na temat tego podkładu, ale nigdy go nie miałamTez lubie promocje
Ale np na e-zebra kosmetyki są dużo tańsze niz w Rossmann. Moj podklad Loreal True Match w Rossmann kosztuje dokładnie 67.99 zl a na e-zebra 34.59[emoji33]
Ja jestem zadowolona. Choc po kilku godzinach sie świeci, ale u mnie kazdy podklad po pewnym czasie sie świeci. Czy drogi czy tani nie na roznicySłyszałam dużo dobrych opinii na temat tego podkładu, ale nigdy go nie miałam
Laski która wstawiala linka do tuch testow owulacyjnych?? Z allegro?
Akurat w rosmanie nie kupuje kosmetyków do malowania ;P ale dobrze wiedzieć wejdę na tą stronę i popatrzę cenyTez lubie promocje
Ale np na e-zebra kosmetyki są dużo tańsze niz w Rossmann. Moj podklad Loreal True Match w Rossmann kosztuje dokładnie 67.99 zl a na e-zebra 34.59[emoji33]
W sumie odpowiedzialne podejście [emoji6] Życzę aby było tak jak po Twojej myśli [emoji8]Chce dokońca się zdiagnozować u lekarza (podejrzenie PCOS).. I skończyć studia bym chciała na spokojnie , żeby być później przy dziecku, a nie wiecznie prosic o pomoc rodziców.. Dokładnie , ekspertki , że jak zajdziemy w ciążę to nie zauważymy haha [emoji12] [emoji23]
Nie no będzie dobrze , Wam się uda i mi też!