reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Mam juz pierwszy zwiastun okresu...pryszcz! Niezmiennie od kilku cykli pojawia mi się taki jeden koleżka na brodzie[emoji19]
Nie sugerowałabym się tym aż tak.. W ciąży też następują zmiany hormonów i cera też nie jest taka piękna... Poczekaj jeszcze trochę i nie nastawiaj się negatywnie Kochana.. Wiem że ciężko Ci wierzyć że mogło się udać

Wiesz co...ciąża dla mnie teraz to coś, w co trudno byloby mi uwierzyć. Gdybym teraz zrobiła test i wyszedl by pozytywny, to bym nie uwierzyla ze w tej ciazy jestem...znalazla bym tysiąc powodow z wytłumaczeniem ze to na pewno nie ciąża. Mój mózg nawet nie dopuszcza do mnie mysli ze ciąża moze mi sie przytrafić...to chyba te kilkanaście cykli dalo mi do zrozumienia ze to cos nieosiągalnego dla mnie. Nawet moje "objawy" - niby one sa prawdziwe, bo naprawde tych cyckow sobie nie wkrecam, tak samo tego klucia, bólu, czy tej temperatury, senności, zmeczenia...ale trudno mi w nie uwierzyc. Przegladajac dzis moje ostatnie cykle nie mialam zadnych objawow. Zadnych. Nic nie mogłam nigdy zapisać, bo nic nie mialam. A ten cykl? Ten cykl jest jakis inny. Poniekad dal mi nadzieje. Nadzieje która za kilka dni stracę z nadejściem okresu. A wtedy nie uwierzę juz w nic. Doslownie nie uwierzę w nawet najmniejszy bol piersi, brzucha itp. Jak zawsze poplacze i bede walczyc dalej, ale stracę chyba resztki nadziei ze ja tez mogę miec jakies ciążowe objawy.
Kochana będzie dobrze.....postaraj się czymś zajac do terminu @ :*

No właśnie czytałam ze prolaktyna od 25 blokuje owulacje i powoduje nieregularne miesiączki
Ja mam ostatnio badana PRL 39 ale okres bardzo regularny. Za to teraz sprawdzam czy jest owu. Ok 21dc pójdę do gina żeby jeszcze raz sprawdził PRL i jak dalej tak wysoka to liczę że mi coś przepisze. Jak nie to zmieniam gina...
Nie nie obserwowałam swojego cyklu teraz zaczęłam kochałam się ze swoim m nie myśląc o tym twierdziłam ze jak będzie to będę się bardzo cieszyć ale teraz trochę zaczęło mnie to martwić mam tez niedobór witaminy D3 i za niski cukier po podaniu glukozy
No i znów witaj w klubie. D3u mnie niska. Ale ja mam Hashimoto więc stąd niedobór d3. Biorę teraz 4500 jednostek z suplementów i zobaczę za jakiś czas czy jest lepiej.

Dziewczyny co z tym badaniem szyjki?? Jak ja mam tam coś wyczuć, czego szukać, help! Tzn czuje ja, ale jak wy to oceniacie czy wysoko czy nisko, czy miękka itp??

Ja mam ostatnio badana PRL 39 ale okres bardzo regularny. Za to teraz sprawdzam czy jest owu. Ok 21dc pójdę do gina żeby jeszcze raz sprawdził PRL i jak dalej tak wysoka to liczę że mi coś przepisze. Jak nie to zmieniam gina...No i znów witaj w klubie. D3u mnie niska. Ale ja mam Hashimoto więc stąd niedobór d3. Biorę teraz 4500 jednostek z suplementów i zobaczę za jakiś czas czy jest lepiej.

Dziewczyny co z tym badaniem szyjki?? Jak ja mam tam coś wyczuć, czego szukać, help! Tzn czuje ja, ale jak wy to oceniacie czy wysoko czy nisko, czy miękka itp??

Jak wsadzisz cały palec i dosiegasz opuszkiem - wysoko
Jak dosięgnięsz bez problemu ale palec sie schowa w pochwie - średnio
Jak wsadzasz palec i dosiegasz od razu i duzo palca nie musisz wcale wsadzać - nisko

Z twardością nie pomogę bo sama mam problem z oceną.

reklama
Jak wsadzisz cały palec i dosiegasz opuszkiem - wysoko
Jak dosięgnięsz bez problemu ale palec sie schowa w pochwie - średnio
Jak wsadzasz palec i dosiegasz od razu i duzo palca nie musisz wcale wsadzać - nisko

Z twardością nie pomogę bo sama mam problem z oceną.
No i to jest prawdziwa instrukcja! Dzięki [emoji8] [emoji8] Dziś wieczorem sprawdzę, ale coś mi się zdaje że nisko to nigdy nie mam... Może moja jakaś dziwna!

Do góry