nie ma czego zalowacMam rodzinkę w Sulechowie.. Ale przyznam szczerze, nigdy nie byłam w tych okolicach [emoji6]
reklama
buterrfly
Fanka BB :)
A to jak wszędzie [emoji23] [emoji23] U mnie też nie ma co podziwiać [emoji12] Chociaż jak jest piękna pogoda ktoś lubi sielskie widoki to może się zachwycićnie ma czego zalowac![]()
Nat Bluebell
Oj ja wiem Kochana! Dlatego pisałam, jeśli potrzebaMartka, Nat Bluebell uwierzcie babeczki ze ja też byłam na początku sceptycznie nastawiona do wszystkich rzeczy ktore niby pomagają w zajściu w ciążę...do wszelkich suplementów, żeli, jakiś mieszanek ziołowych, pozycji seksualnych...no ale niestety gdy ktoś stara sie już tak długo jak ja to z czasem chwyta się po prostu wszystkiego co mogłoby potencjalnie pomóc w tym poczęciu[emoji120]
Nie dziwie się. Ja mam dopiero pierwszy cykl starań.Martka, Nat Bluebell uwierzcie babeczki ze ja też byłam na początku sceptycznie nastawiona do wszystkich rzeczy ktore niby pomagają w zajściu w ciążę...do wszelkich suplementów, żeli, jakiś mieszanek ziołowych, pozycji seksualnych...no ale niestety gdy ktoś stara sie już tak długo jak ja to z czasem chwyta się po prostu wszystkiego co mogłoby potencjalnie pomóc w tym poczęciu[emoji120]
Życzę Ci abyś szybko ujrzała II kreseczki :*
Nie dziwie się. Ja mam dopiero pierwszy cykl starań.Martka, Nat Bluebell uwierzcie babeczki ze ja też byłam na początku sceptycznie nastawiona do wszystkich rzeczy ktore niby pomagają w zajściu w ciążę...do wszelkich suplementów, żeli, jakiś mieszanek ziołowych, pozycji seksualnych...no ale niestety gdy ktoś stara sie już tak długo jak ja to z czasem chwyta się po prostu wszystkiego co mogłoby potencjalnie pomóc w tym poczęciu[emoji120]
Życzę Ci abyś szybko ujrzała II kreseczki :*
Lovi23
Buterrfly- za mało śluzu i po prostu Tz Cię podraznia [emoji6] może tak jak dziewczyny piszą używajcie żelu?
Ja przy staraniach też używałam żelu tego co polecacie, no fajny był poślizg... nie mowie, ze nie [emoji1]Ale zaszlam w ciąże w cyklu w którym go nie używałam, bo akurat się skończył [emoji1] Więc nie wiem czy bardziej pomaga czy szkodzi.
Ja przy staraniach też używałam żelu tego co polecacie, no fajny był poślizg... nie mowie, ze nie [emoji1]Ale zaszlam w ciąże w cyklu w którym go nie używałam, bo akurat się skończył [emoji1] Więc nie wiem czy bardziej pomaga czy szkodzi.
buterrfly
Spróbujemy, czemu nie.. Jak ma pomóc to jestem za [emoji6]Buterrfly- za mało śluzu i po prostu Tz Cię podraznia [emoji6] może tak jak dziewczyny piszą używajcie żelu?
MasterKa
No właśnie ja po tym filmie też zmieniłam zdanie o różnych suplementach na wszystko...[emoji58]A ja jakoś jestem negatywnie nastawiona do żeli suplementów i innych takich rzeczy wsumie łykam tylko kwas foliowy i mam w głowie cytat z filmu, , a z czego są te tabletki a h.. Uj wie z cukru pudru"![]()
reklama
Kaamilaaa
Ojej [emoji853] bylam pewna ze sie udalo [emoji853]Są wyniki.
TSH 0,755
Progesteron 8.30
Beta <1.20
Przykro mi bardzo [emoji853]
Tsh bardzo ladne, tylko ten progesteron nie za bardzo [emoji853]