reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Martka, Nat Bluebell uwierzcie babeczki ze ja też byłam na początku sceptycznie nastawiona do wszystkich rzeczy ktore niby pomagają w zajściu w ciążę...do wszelkich suplementów, żeli, jakiś mieszanek ziołowych, pozycji seksualnych...no ale niestety gdy ktoś stara sie już tak długo jak ja to z czasem chwyta się po prostu wszystkiego co mogłoby potencjalnie pomóc w tym poczęciu[emoji120]
Oj ja wiem Kochana! Dlatego pisałam, jeśli potrzeba :) czasem potrzeba pomóc naturze jak tylko się da.

Martka, Nat Bluebell uwierzcie babeczki ze ja też byłam na początku sceptycznie nastawiona do wszystkich rzeczy ktore niby pomagają w zajściu w ciążę...do wszelkich suplementów, żeli, jakiś mieszanek ziołowych, pozycji seksualnych...no ale niestety gdy ktoś stara sie już tak długo jak ja to z czasem chwyta się po prostu wszystkiego co mogłoby potencjalnie pomóc w tym poczęciu[emoji120]
Nie dziwie się. Ja mam dopiero pierwszy cykl starań.
Życzę Ci abyś szybko ujrzała II kreseczki :*

Nie dziwie się. Ja mam dopiero pierwszy cykl starań.
Życzę Ci abyś szybko ujrzała II kreseczki :*

Buterrfly- za mało śluzu i po prostu Tz Cię podraznia [emoji6] może tak jak dziewczyny piszą używajcie żelu?

Ja przy staraniach też używałam żelu tego co polecacie, no fajny był poślizg... nie mowie, ze nie [emoji1]Ale zaszlam w ciąże w cyklu w którym go nie używałam, bo akurat się skończył [emoji1] Więc nie wiem czy bardziej pomaga czy szkodzi.

Buterrfly- za mało śluzu i po prostu Tz Cię podraznia [emoji6] może tak jak dziewczyny piszą używajcie żelu?

Ja przy staraniach też używałam żelu tego co polecacie, no fajny był poślizg... nie mowie, ze nie [emoji1]Ale zaszlam w ciąże w cyklu w którym go nie używałam, bo akurat się skończył [emoji1] Więc nie wiem czy bardziej pomaga czy szkodzi.
Spróbujemy, czemu nie.. Jak ma pomóc to jestem za [emoji6]

reklama
Do góry