nie ma czego zalowacMam rodzinkę w Sulechowie.. Ale przyznam szczerze, nigdy nie byłam w tych okolicach [emoji6]
reklama
buterrfly
Fanka BB :)
A to jak wszędzie [emoji23] [emoji23] U mnie też nie ma co podziwiać [emoji12] Chociaż jak jest piękna pogoda ktoś lubi sielskie widoki to może się zachwycićnie ma czego zalowac
Nat Bluebell
Oj ja wiem Kochana! Dlatego pisałam, jeśli potrzeba czasem potrzeba pomóc naturze jak tylko się da.Martka, Nat Bluebell uwierzcie babeczki ze ja też byłam na początku sceptycznie nastawiona do wszystkich rzeczy ktore niby pomagają w zajściu w ciążę...do wszelkich suplementów, żeli, jakiś mieszanek ziołowych, pozycji seksualnych...no ale niestety gdy ktoś stara sie już tak długo jak ja to z czasem chwyta się po prostu wszystkiego co mogłoby potencjalnie pomóc w tym poczęciu[emoji120]
Nie dziwie się. Ja mam dopiero pierwszy cykl starań.Martka, Nat Bluebell uwierzcie babeczki ze ja też byłam na początku sceptycznie nastawiona do wszystkich rzeczy ktore niby pomagają w zajściu w ciążę...do wszelkich suplementów, żeli, jakiś mieszanek ziołowych, pozycji seksualnych...no ale niestety gdy ktoś stara sie już tak długo jak ja to z czasem chwyta się po prostu wszystkiego co mogłoby potencjalnie pomóc w tym poczęciu[emoji120]
Życzę Ci abyś szybko ujrzała II kreseczki :*
Nie dziwie się. Ja mam dopiero pierwszy cykl starań.Martka, Nat Bluebell uwierzcie babeczki ze ja też byłam na początku sceptycznie nastawiona do wszystkich rzeczy ktore niby pomagają w zajściu w ciążę...do wszelkich suplementów, żeli, jakiś mieszanek ziołowych, pozycji seksualnych...no ale niestety gdy ktoś stara sie już tak długo jak ja to z czasem chwyta się po prostu wszystkiego co mogłoby potencjalnie pomóc w tym poczęciu[emoji120]
Życzę Ci abyś szybko ujrzała II kreseczki :*
Lovi23
Buterrfly- za mało śluzu i po prostu Tz Cię podraznia [emoji6] może tak jak dziewczyny piszą używajcie żelu?
Ja przy staraniach też używałam żelu tego co polecacie, no fajny był poślizg... nie mowie, ze nie [emoji1]Ale zaszlam w ciąże w cyklu w którym go nie używałam, bo akurat się skończył [emoji1] Więc nie wiem czy bardziej pomaga czy szkodzi.
Ja przy staraniach też używałam żelu tego co polecacie, no fajny był poślizg... nie mowie, ze nie [emoji1]Ale zaszlam w ciąże w cyklu w którym go nie używałam, bo akurat się skończył [emoji1] Więc nie wiem czy bardziej pomaga czy szkodzi.
buterrfly
Spróbujemy, czemu nie.. Jak ma pomóc to jestem za [emoji6]Buterrfly- za mało śluzu i po prostu Tz Cię podraznia [emoji6] może tak jak dziewczyny piszą używajcie żelu?
MasterKa
No właśnie ja po tym filmie też zmieniłam zdanie o różnych suplementach na wszystko...[emoji58]A ja jakoś jestem negatywnie nastawiona do żeli suplementów i innych takich rzeczy wsumie łykam tylko kwas foliowy i mam w głowie cytat z filmu, , a z czego są te tabletki a h.. Uj wie z cukru pudru"
reklama
Kaamilaaa
Ojej [emoji853] bylam pewna ze sie udalo [emoji853]Są wyniki.
TSH 0,755
Progesteron 8.30
Beta <1.20
Przykro mi bardzo [emoji853]
Tsh bardzo ladne, tylko ten progesteron nie za bardzo [emoji853]