reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Ja mam takie coś z niemieckiego rossmana, użyjemy w tym cyklu, bo też mnie czasem piecze od spermy, więc może trzeba dodać nawilżenia. No i niby ma dobrze wplywac na plemniki, oby dostały niezłego przyspieszenia!
1537272678780.jpg

Załączniki

• 1537272678780.jpg
    1537272678780.jpg
    50,5 KB · Wyświetleń: 240
reklama
reklama
Martka, Nat Bluebell uwierzcie babeczki ze ja też byłam na początku sceptycznie nastawiona do wszystkich rzeczy ktore niby pomagają w zajściu w ciążę...do wszelkich suplementów, żeli, jakiś mieszanek ziołowych, pozycji seksualnych...no ale niestety gdy ktoś stara sie już tak długo jak ja to z czasem chwyta się po prostu wszystkiego co mogłoby potencjalnie pomóc w tym poczęciu[emoji120]

Do góry