reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

A nie mozesz troche podkoloryzowac, ze już prawie rok się staracie? Ja nie rozumiem tego starania rok. Jak nie wychodzi mimo że jest owu i jest seks, to moim zdaniem nie powinnysmy tracić roku żeby posprawdzac czy wszystko ok...
Mogę, ale sama wiem hak wyglądają nasze starania.... pierwszy raz od kilku miesięcy zalapalismy się na pierwszy dzien plodnych (według flo). Potem juz nic bo mąż wyjechał... Lekarz stwierdził, że potrzeba nam chociaż jednego pełnego cyklu prób... A my takiego nie mieliśmy... Dopiero w grudniu 2 tygidnie będzie. Dobre i to. Teraz w nowym cyklu będzie tylko 3 dni prób i to zaraz po @. Także słabo.

reklama
Mogę, ale sama wiem hak wyglądają nasze starania.... pierwszy raz od kilku miesięcy zalapalismy się na pierwszy dzien plodnych (według flo). Potem juz nic bo mąż wyjechał... Lekarz stwierdził, że potrzeba nam chociaż jednego pełnego cyklu prób... A my takiego nie mieliśmy... Dopiero w grudniu 2 tygidnie będzie. Dobre i to. Teraz w nowym cyklu będzie tylko 3 dni prób i to zaraz po @. Także słabo.
Ok, czyli w sumie jeszcze nie mieliście szansy się wykazać[emoji1] Może zaskoczy mimo to w tym cyklu! 3 dni daje sporo czasu na starania!
Ja już po wizycie, niestety, nie tym razem [emoji22].. dostałam skierowanie na ponowne badania hormonalne, i kolejna w moim życii 'próba p' czyli nic innego jak wywołanie miesiączki.
Piszę spod przychodni także jade do domku, kocyk, serial, kakao i nic innego mi dziś już nie pozostało..
Bardzo mi przykro... Ja dziś dostałam @ więc rozumiem rozczarowanie...

Ja już po wizycie, niestety, nie tym razem [emoji22].. dostałam skierowanie na ponowne badania hormonalne, i kolejna w moim życii 'próba p' czyli nic innego jak wywołanie miesiączki.
Piszę spod przychodni także jade do domku, kocyk, serial, kakao i nic innego mi dziś już nie pozostało..
No cholera jasna. :( życie jest niesprawiedliwe. Mam nadzieję, że nie zalamujesz się teraz, chociaż to przykre.
Ściskam mocno!

Ok, czyli w sumie jeszcze nie mieliście szansy się wykazać[emoji1] Może zaskoczy mimo to w tym cyklu! 3 dni daje sporo czasu na starania!Bardzo mi przykro... Ja dziś dostałam @ więc rozumiem rozczarowanie...
No niestety nie było szansy... [emoji58] teraz tez niewielka. Co to jest 3 dni w całym cyklu... Nic... Zeby to jeszcze była owu. Zobaczymy co najbliższy czas przyniesie [emoji4]

Oj powiem wam że bardzo niesprawiedliwe to życie mojego bratowa(była) ogólnie ma już 6 dzieci i teraz jest z siódmym w ciąży ostanie dziecię ma 4mce wcześniejsze 1, 5 roku i znowu ciąża która została skomentowania ja pier..... znowu, no ręce opadają jak inni się tak starają i nie mogą ahhhh

Oj powiem wam że bardzo niesprawiedliwe to życie mojego bratowa(była) ogólnie ma już 6 dzieci i teraz jest z siódmym w ciąży ostanie dziecię ma 4mce wcześniejsze 1, 5 roku i znowu ciąża która została skomentowania ja pier..... znowu, no ręce opadają jak inni się tak starają i nie mogą ahhhh
No właśnie...[emoji52][emoji52] ja nie wiem jak to działa...[emoji58][emoji58]

Ja w ogóle dziś u siebie zauważyłam dziwną rzecz. Jakoś nie kojarzę, żebym tak miała. W niedzielę mam mieć @, a w sumie nawet od wczoraj mam przy podcieraniu taki jakis dziwny jasny śluz. Nie caly czas, ale często [emoji23] w ogóle czuję jakoś tak wilgotno [emoji23][emoji23] nie wiem czy to ma cos wspólnego z tym przeziębiebiem czy co [emoji52] bo nie kojarzę takiej sytuacji.

A nie mozesz troche podkoloryzowac, ze już prawie rok się staracie? Ja nie rozumiem tego starania rok. Jak nie wychodzi mimo że jest owu i jest seks, to moim zdaniem nie powinnysmy tracić roku żeby posprawdzac czy wszystko ok...
Właśnie tak. Zresztą ja poszłam do mojej doktorki i powiedziałam jej, że chce zajść w ciąże, staramy się co prawda 4 cykle Ale coś jest nie tak skoro mam nieregularne okresy. Od razu wzięła mnie w obroty.. zaprosiła na monitoring, zlecila badania hormonow, przepisala leki. I dopiero zaskoczylo w.. 16 cyklu bodajże. A moje cykle trwały po 45 dni. Ale naprawila mi gospodarke hormonalna mimo wszystko, bo 3 ostatnie cykle przed zajściem w ciąże były po 30 dni. Ale gdyby kazała mi czekać rok czasu gdy przyszłam do niej pierwszy raz... to pewnie zajeloby to jeszcze więcej czasu. A po co tracić czas ?

No bo nie mysli o tym czy zajdzie w ciąże [emoji1] Ja jestem tego zdania, że psychika ma dużo w tym wszystkim...

reklama
Właśnie tak. Zresztą ja poszłam do mojej doktorki i powiedziałam jej, że chce zajść w ciąże, staramy się co prawda 4 cykle Ale coś jest nie tak skoro mam nieregularne okresy. Od razu wzięła mnie w obroty.. zaprosiła na monitoring, zlecila badania hormonow, przepisala leki. I dopiero zaskoczylo w.. 16 cyklu bodajże. A moje cykle trwały po 45 dni. Ale naprawila mi gospodarke hormonalna mimo wszystko, bo 3 ostatnie cykle przed zajściem w ciąże były po 30 dni. Ale gdyby kazała mi czekać rok czasu gdy przyszłam do niej pierwszy raz... to pewnie zajeloby to jeszcze więcej czasu. A po co tracić czas ?
Tez nie chce tracić czasu. Ale tak jak mówię, sama wiem, ze mamy za mało prób w cyklu to raz. A dwa postanowiliśmy tak z mężem, że do konca roku czekamy. Jeżeli nie wyjdzie to oboje idziemy na badania.

Do góry