Kaamilaaa
Fanka BB :)
Hej @Dżasta :) milo cie tu widzieć [emoji3]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O to teraz zleci..Chociaż te ostatnie dni najgorsze. Ja jutro rusza z testem no chyba ze przyjdzie @. PozdrawiamWitam po przerwie i idę Was nadrabiać. Ostatnio miałam dużo na głowie więc nie było niestety czasu na forum. Teraz już powinno być spokojniej. U mnie dziś 24 dc więc jeszcze tylko kilka dni tej niepewności. Miłego dnia. Jakie macie plany?
Trzymam kciuki żeby nie przyszła!Ja dzisiaj mam lekarza. Na 19.20 mam nadzieję że nie przyjdzie jeszcze @ bo jutro mam termin
Będę trzymać kciuki! Kiedyś w końcu musi pojawić się pierwsza ciąża na forum i potem już poleci szczęśliwa fala mam nadziejęO to teraz zleci..Chociaż te ostatnie dni najgorsze. Ja jutro rusza z testem no chyba ze przyjdzie @. Pozdrawiam
Miłego i owocnego wypoczynku Kasia [emoji5] [emoji5]Hello
Ja z Wami nie wyrabiam. Tyle piszecie
Wpadlam zyczyc milego dnia i usprawiedliwic sie bo bedzie mnie juz malo bo jutro wyjazd na wczasy
3 mam kciuki za pojawienie 2 kresek kazdej i jak wroce z urlopu to wroce z kopyta do Was
Oby nie przyszla wcaleHej dziewczynki! Milego dzionka :-))) 32 dc, nadal czekam za @ [emoji39]
Ja nie wierzę że są tacy dobrzy pracodawcy [emoji14] ja zmieniłam zanim zaszłam w ciążę i 9 miesięcy u nich pracowałam zanim poszlam na L4. Dostawami premie uznaniowe jako dobry pracownik klienci mnie bardzo lubili i chwalili ( niektórzy nawet przeżywali że odeszłam ) a i tak mieli mnie głęboko gdzieś i umowa do dnia porodu bo szefowej było szkoda mi płacić za urlop no także nauczylam się żeby się nie starać za mocno w pracy [emoji14]Hej dziewczynki
Ale fajnie opisana pierwsza strona - aż postanowiłam napisać do Was
Widzę niektóre znajome dziewczyny bo byłam na kwietniówkach i majówkach ale nic z tego nie wyszło, więc stwierdziłam , że dalej pchać się nie będę i poczekam aż sama fasolka się pojawi bo takie naciskanie na siebie , że na kwiecień , maj itd. to bez sensu
Teraz aktualnie przerwaliśmy na chwilę staranie celowe bo dostałam nową pracę - za tydzień podpisuję umowę i chciałabym się w niej wykazać i zdobyć zaufanie nim uda się zajść w ciążę, abym mogła tam powrócić po wszystkim mam nadzieję, że tak się uda -
Pozdrawiam Was i życzę Wszystkim owocnych starań
milego i owocnego pobytu :*Hello
Ja z Wami nie wyrabiam. Tyle piszecie
Wpadlam zyczyc milego dnia i usprawiedliwic sie bo bedzie mnie juz malo bo jutro wyjazd na wczasy
3 mam kciuki za pojawienie 2 kresek kazdej i jak wroce z urlopu to wroce z kopyta do Was