reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Witam po przerwie i idę Was nadrabiać. Ostatnio miałam dużo na głowie więc nie było niestety czasu na forum. Teraz już powinno być spokojniej. U mnie dziś 24 dc więc jeszcze tylko kilka dni tej niepewności. Miłego dnia. Jakie macie plany? :)
O to teraz zleci..Chociaż te ostatnie dni najgorsze. Ja jutro rusza z testem no chyba ze przyjdzie @. Pozdrawiam

Hello:)
Ja z Wami nie wyrabiam. Tyle piszecie:p
Wpadlam zyczyc milego dnia i usprawiedliwic sie bo bedzie mnie juz malo bo jutro wyjazd na wczasy:)
3 mam kciuki za pojawienie 2 kresek kazdej i jak wroce z urlopu to wroce z kopyta do Was:D

Hej dziewczynki :)
Ale fajnie opisana pierwsza strona - aż postanowiłam napisać do Was ;)
Widzę niektóre znajome dziewczyny bo byłam na kwietniówkach i majówkach ale nic z tego nie wyszło, więc stwierdziłam , że dalej pchać się nie będę i poczekam aż sama fasolka się pojawi bo takie naciskanie na siebie , że na kwiecień , maj itd. to bez sensu ;)
Teraz aktualnie przerwaliśmy na chwilę staranie celowe bo dostałam nową pracę - za tydzień podpisuję umowę i chciałabym się w niej wykazać i zdobyć zaufanie nim uda się zajść w ciążę, abym mogła tam powrócić po wszystkim :) mam nadzieję, że tak się uda -
Pozdrawiam Was i życzę Wszystkim owocnych starań :tak:
Ja nie wierzę że są tacy dobrzy pracodawcy [emoji14] ja zmieniłam zanim zaszłam w ciążę i 9 miesięcy u nich pracowałam zanim poszlam na L4. Dostawami premie uznaniowe jako dobry pracownik klienci mnie bardzo lubili i chwalili ( niektórzy nawet przeżywali że odeszłam ) a i tak mieli mnie głęboko gdzieś i umowa do dnia porodu bo szefowej było szkoda mi płacić za urlop no także nauczylam się żeby się nie starać za mocno w pracy [emoji14]

reklama
Do góry