reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Witam po przerwie i idę Was nadrabiać. Ostatnio miałam dużo na głowie więc nie było niestety czasu na forum. Teraz już powinno być spokojniej. U mnie dziś 24 dc więc jeszcze tylko kilka dni tej niepewności. Miłego dnia. Jakie macie plany? :)
O to teraz zleci..Chociaż te ostatnie dni najgorsze. Ja jutro rusza z testem no chyba ze przyjdzie @. Pozdrawiam

Hello:)
Ja z Wami nie wyrabiam. Tyle piszecie:p
Wpadlam zyczyc milego dnia i usprawiedliwic sie bo bedzie mnie juz malo bo jutro wyjazd na wczasy:)
3 mam kciuki za pojawienie 2 kresek kazdej i jak wroce z urlopu to wroce z kopyta do Was:D

Hej dziewczynki :)
Ale fajnie opisana pierwsza strona - aż postanowiłam napisać do Was ;)
Widzę niektóre znajome dziewczyny bo byłam na kwietniówkach i majówkach ale nic z tego nie wyszło, więc stwierdziłam , że dalej pchać się nie będę i poczekam aż sama fasolka się pojawi bo takie naciskanie na siebie , że na kwiecień , maj itd. to bez sensu ;)
Teraz aktualnie przerwaliśmy na chwilę staranie celowe bo dostałam nową pracę - za tydzień podpisuję umowę i chciałabym się w niej wykazać i zdobyć zaufanie nim uda się zajść w ciążę, abym mogła tam powrócić po wszystkim :) mam nadzieję, że tak się uda -
Pozdrawiam Was i życzę Wszystkim owocnych starań :tak:
Ja nie wierzę że są tacy dobrzy pracodawcy [emoji14] ja zmieniłam zanim zaszłam w ciążę i 9 miesięcy u nich pracowałam zanim poszlam na L4. Dostawami premie uznaniowe jako dobry pracownik klienci mnie bardzo lubili i chwalili ( niektórzy nawet przeżywali że odeszłam ) a i tak mieli mnie głęboko gdzieś i umowa do dnia porodu bo szefowej było szkoda mi płacić za urlop no także nauczylam się żeby się nie starać za mocno w pracy [emoji14]

reklama
Do góry