1
185097
Gość
Z tego co mi wiadomo można tran w ciąży[emoji5] ale jak ktos nie jest pewien powinien skonsultować to z lekarzem[emoji5]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaaa[emoji16] u mnie nie działało dziadostwo! Wysłać Ci go?[emoji5]A ktoras z was uzywala mikroskopu tego na sline aby zobaczyc czy owu byla??
A czytam na necie i takie fajne opinie.. Dlatego myslalam nad kupnemJaaa[emoji16] u mnie nie działało dziadostwo! Wysłać Ci go?[emoji5]
Nie kupuj, ja Ci wysle. U mnie tylko lezy bo u mnie za nic w swiecie nie pokazywal owulacji[emoji23]A czytam na necie i takie fajne opinie.. Dlatego myslalam nad kupnem
Za darmola to ja nie chce[emoji13]Nie kupuj, ja Ci wysle. U mnie tylko lezy bo u mnie za nic w swiecie nie pokazywal owulacji[emoji23]
No za 2 kreski! [emoji7] masz je miec dzieki temu czemus[emoji16]Za darmola to ja nie chce[emoji13]
Haha czekaj dorysuje[emoji1] [emoji1]No za 2 kreski! [emoji7] masz je miec dzieki temu czemus[emoji16]
Też brałam ale w ciąży dopochwowe na nawilżenie szyjki.Ja mam taki. Kupilam go w aptece Gemini za niecale 20zl za 150 kapsulek[emoji5]Zobacz załącznik 896213
Kurde no bedziesz miala niedlugo mowie Ci[emoji120][emoji173]Haha czekaj dorysuje[emoji1] [emoji1]
Dla mnie to już obsesyjne doszukiwanie się ciąży. Wybacz ale lepiej iść na betę, która już na pewno wyjdzie jak na dnaich masz okres niż siać domysły.Dziewczyny dużo na ten temat słyszałam i czytałam. To prawda ze do 3 miesięcy może występować @ czy plamienie w ciąży