reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Zaznaczylam wczoraj ze miałam test owulacyjny negatywny i FLO od razu przesunelo mi owulacje na 15dc. Czyli ze jeśli dzisiejszy test nadal bedzie negatywny to chyba jutro nie pojde na usg, ale za to pojde w czwartek czyli w 15dc gdzie wtedy przypada mi dzien owulacji. Bo moj gin prywatnie przyjmuje tylko we wtorki i czwartki...no i idąc jutro przy negatywnym tescie owulacyjnym za wiele nie zobaczę, ale jak juz bym poszla w czwartek to by coś juz bylo widac czy jest owulacja albo jest juz po. Hmm sama nie wiem co zrobic w sumie

reklama
a teraz już wgl nie wiem kiedy miałam owulacje teraz flo pokazuje mi. Wgl co innego
IMG_3028.JPG

Załączniki

• IMG_3028.JPG
    IMG_3028.JPG
    105,6 KB · Wyświetleń: 265
Nie wiem jak to jest dokładnie z tą owulacja ale ja w sierpniu byłam jakoś w czwartek 16go i z usg gin mi powiedział że jest pęcherzyk i że na weekend będzie owu żeby działać

Na początku pokazywało dni płodne i owu 28 itp potem 3. A teraz tak wiec nawet nie wiem kiedy ją miałam
Dostalas teraz okres 9 wrzesnia tak? Wiec Twoj poprzedni cykl liczac od 15 sierpnia do 8 wrzesnia trwal 25 dni (bo od tego 9 wrzesnia masz juz nowy cykl), teraz od tego odejmij sobie ok 14 dni fazy lutealnej wiec owulacja wypadala Ci gdzies na 12/13dc...wiec flo Ci dobrze pokazuje. I teraz mozesz zobaczyc ze w dni plodne nawet nie uprawialas seksu. Tylko dopiero po nich był seks.

Dostalas teraz okres 9 wrzesnia tak? Wiec Twoj poprzedni cykl liczac od 15 sierpnia do 8 wrzesnia trwal 25 dni (bo od tego 9 wrzesnia masz juz nowy cykl), teraz od tego odejmij sobie ok 14 dni fazy lutealnej wiec owulacja wypadala Ci gdzies na 12/13dc...wiec flo Ci dobrze pokazuje. I teraz mozesz zobaczyc ze w dni plodne nawet nie uprawialas seksu. Tylko dopiero po nich był seks.

Dobrze wcześniej pokazywał inaczej wiec poprostu się pogubiłam dziękuje za wytłumaczenie

Ewelina2000

Kochana porozmawiaj ze swoim facetem czy chce byc ojcem i dopiero wtedy dzialajcie...
A jak juz chcesz wiedziec kiedy masz owu to kup sb testy i obserwuj bo apka czasami mowi jedno a cialo drugie...

Koszmarna noc za mną. Dziecko od 3 do 5 nie spało, potem dwa piętra niżej facet kobietę bił, ona płakała dzieci to samo więc po policję dzwonił mąż, o 7 już mój syn wstał na amen, a mnie zaczyna boleć jeszcze gardło :( jak ja dziś przetrwam? :/

reklama
Do góry