reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Wydaje mi sie ze to nie jest jeszcze Wasz czas na dziecko. Za duzo macie niedomówień razem z Twoim chlopakiem. Najpierw Wy sami powinniście sie dotrzeć, dopiero pozniej planowac wspólna przyszłość i dziecko. A nie działać pod wplywem instynktu i emocji, dzięki którym teraz chcesz tego dziecka...bo instynkt nie pomoże Ci później utrzymać tego dziecka, nie da Ci na pieluchy, ubranka i mleko. Czasami trzeba zacisnąć zęby i po prostu poczekac na lepszy moment.
Też tak uważam że do dziecka trzeba podejmować przemyślane decyzje :)

Nie było mnie cały dzień teraz będę dwóch potrzebowała żeby nadrobić wasze wpisy ;);)i mnie chyba cykl ucieknie ponieważ we wtorek 11go mam kolposkopię także od dzisiaj postój w staraniach owu wypadać powinna mi na 13 lub 14go a po badaniu pewnie też jakiś czas postu tylko nie wiem ile

Nie było mnie cały dzień teraz będę dwóch potrzebowała żeby nadrobić wasze wpisy ;);)i mnie chyba cykl ucieknie ponieważ we wtorek 11go mam kolposkopię także od dzisiaj postój w staraniach owu wypadać powinna mi na 13 lub 14go a po badaniu pewnie też jakiś czas postu tylko nie wiem ile
Tutaj ostatnio jest dobra produkcja trzeba uważać żeby nie zostać daleko w tyle :D

Czy tylko ja gotuje zupę o tej godzinie? Głowa mnie boli od rana, siedzę koło męża oglądam ostatkiem sił serial żeby nie zasnąć i ta zupę dokończyć a on jeszcze mnie tutaj na boboseksy namawia kiedy ją dziisaj do niczego

@Ewelina2000 myślę, że dobrze się stało póki co i nie jest to dobry czas na dziecko dla was. Musicie być jednomyślni i zdecydowani :)

@Martkaaa5 z tego co pamiętam to po kolposkopii już nie trzeba trzymać postu, więc może nie całkiem stracony cykl :)

Ja od środy zacznę robić testy owu pierwszy raz, zobaczymy czy coś rozsądnego wyjdzie :D wg Flo owu za tydzień.

Idę spać, dobranoc dziewczyny :)

reklama
Witam sie z rana[emoji5]
Znowu nie spie od 5 bo mi niedobrze[emoji40] ja nie wiem co sie dzieje. Ale juz od paru dni tak mam ze budze sie z samego rana i nie moge spac bo z jednej strony chce mi sie wymiotowac, ale z drugiej nie potrafie zwymiotowac [emoji13][emoji19] i się tak męczę trochę.

Do góry