MasterKa
Fanka BB :)
Tak jak ja[emoji1]Coraz większą ochotę mam zacząć robić te testy [emoji14]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak jak ja[emoji1]Coraz większą ochotę mam zacząć robić te testy [emoji14]
Ja pierwszy raz je robiłam i zobaczymy co z tego wyjdzie możesz też się skusić he heCoraz większą ochotę mam zacząć robić te testy [emoji14]
Też tak uważam że do dziecka trzeba podejmować przemyślane decyzjeWydaje mi sie ze to nie jest jeszcze Wasz czas na dziecko. Za duzo macie niedomówień razem z Twoim chlopakiem. Najpierw Wy sami powinniście sie dotrzeć, dopiero pozniej planowac wspólna przyszłość i dziecko. A nie działać pod wplywem instynktu i emocji, dzięki którym teraz chcesz tego dziecka...bo instynkt nie pomoże Ci później utrzymać tego dziecka, nie da Ci na pieluchy, ubranka i mleko. Czasami trzeba zacisnąć zęby i po prostu poczekac na lepszy moment.
Mam jednak nadzieję że w tym cyklu coś się uda ;P ale pewnie nadzieja matka głupich [emoji14]Ja pierwszy raz je robiłam i zobaczymy co z tego wyjdzie [emoji14] możesz też się skusić he he
Tutaj ostatnio jest dobra produkcja trzeba uważać żeby nie zostać daleko w tyleNie było mnie cały dzień teraz będę dwóch potrzebowała żeby nadrobić wasze wpisy i mnie chyba cykl ucieknie ponieważ we wtorek 11go mam kolposkopię także od dzisiaj postój w staraniach owu wypadać powinna mi na 13 lub 14go a po badaniu pewnie też jakiś czas postu tylko nie wiem ile
Może jeszcze ten sam dc ;P@Bunia1992 i @Fizzymensa hihihi, przybijam piątkę dzisiaj pospałam do 10 a czasem zimą zdarza się i dłużej a mąż ma dwie ręce, to sobie umie zrobić jedzenie