reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Wydaje mi sie ze to nie jest jeszcze Wasz czas na dziecko. Za duzo macie niedomówień razem z Twoim chlopakiem. Najpierw Wy sami powinniście sie dotrzeć, dopiero pozniej planowac wspólna przyszłość i dziecko. A nie działać pod wplywem instynktu i emocji, dzięki którym teraz chcesz tego dziecka...bo instynkt nie pomoże Ci później utrzymać tego dziecka, nie da Ci na pieluchy, ubranka i mleko. Czasami trzeba zacisnąć zęby i po prostu poczekac na lepszy moment.
Też tak uważam że do dziecka trzeba podejmować przemyślane decyzje :)

Nie było mnie cały dzień teraz będę dwóch potrzebowała żeby nadrobić wasze wpisy ;);)i mnie chyba cykl ucieknie ponieważ we wtorek 11go mam kolposkopię także od dzisiaj postój w staraniach owu wypadać powinna mi na 13 lub 14go a po badaniu pewnie też jakiś czas postu tylko nie wiem ile

Nie było mnie cały dzień teraz będę dwóch potrzebowała żeby nadrobić wasze wpisy ;);)i mnie chyba cykl ucieknie ponieważ we wtorek 11go mam kolposkopię także od dzisiaj postój w staraniach owu wypadać powinna mi na 13 lub 14go a po badaniu pewnie też jakiś czas postu tylko nie wiem ile
Tutaj ostatnio jest dobra produkcja trzeba uważać żeby nie zostać daleko w tyle :D

Czy tylko ja gotuje zupę o tej godzinie? Głowa mnie boli od rana, siedzę koło męża oglądam ostatkiem sił serial żeby nie zasnąć i ta zupę dokończyć a on jeszcze mnie tutaj na boboseksy namawia kiedy ją dziisaj do niczego

@Ewelina2000 myślę, że dobrze się stało póki co i nie jest to dobry czas na dziecko dla was. Musicie być jednomyślni i zdecydowani :)

@Martkaaa5 z tego co pamiętam to po kolposkopii już nie trzeba trzymać postu, więc może nie całkiem stracony cykl :)

Ja od środy zacznę robić testy owu pierwszy raz, zobaczymy czy coś rozsądnego wyjdzie :D wg Flo owu za tydzień.

Idę spać, dobranoc dziewczyny :)

reklama
Witam sie z rana[emoji5]
Znowu nie spie od 5 bo mi niedobrze[emoji40] ja nie wiem co sie dzieje. Ale juz od paru dni tak mam ze budze sie z samego rana i nie moge spac bo z jednej strony chce mi sie wymiotowac, ale z drugiej nie potrafie zwymiotowac [emoji13][emoji19] i się tak męczę trochę.

Do góry