reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Poki co tydzień tego antybiotyku 3x1, żelazo przez najbliższe 3tygodnie do kolejnych badań a jak sie nie poprawia no to dalej, no i reszta narazie caly czas, magnez i dupka pewnie bede odstawiac na pozniejszym etapie dopiero.[emoji849]Spoko [emoji12]
Od jutra będę na bieżąco [emoji106] dzis juz ledwo patrze na oczy wiec badzcie laskawe i nie piszcie do rana za duzo [emoji85]
Ja rano i tak nie pisze bo nie mam kiedy , dopiero po południu siadam i nadrabiam też co dziewczyny piszą [emoji16]

reklama
Zrobilam i oczywiscie jak zwykle widzę cień:confused: haha...nie wiem moze @przyjdzie a moze nie może mocz byl zbyt rozzadzony bo byl taki jasniutki a moze jeszcze za wczenie na test nie mam pojecia musze czekać bete moze zrobie jutro albo po jutrze jak @nie przyjdzie

Ja zrobiłam wstępną liste , ktoś kogoś jeszcze pamięta..

Dziewczyny które dawno się nie odzywały lub gdzieś zaginęły : @makota89 , @Net Bluebell, @Agatki, @Kasienka3b, @Martkaaa5, @Magda2791-27
@Fizzymensa @Maga_ch @martoosia04
@martini6 @Paulina_92 @Misty29 @Alterego
1546944412599.jpeg

Ja jestem. Nie piszę bardzo często, ale staram się jak mam coś do powiedzenia i czytam Was. Nie chcę też zanudzać ciążowymi historiami ale jeśli będziecie chciały mnie przyjąć do wątku zamkniętego to bardzo mi będzie miło :)

reklama
Ja zrobiłam wstępną liste , ktoś kogoś jeszcze pamięta..

Dziewczyny które dawno się nie odzywały lub gdzieś zaginęły : @makota89 , @Net Bluebell, @Agatki, @Kasienka3b, @Martkaaa5, @Magda2791-27
@Fizzymensa @Maga_ch @martoosia04
@martini6 @Paulina_92 @Misty29 @Alterego Zobacz załącznik 931402
Martoosia chyba sie odzywala niedawno [emoji848] nie wiem co z NatBluebell bo na czerwcowkach tez sie dawno nie odzywa co mnie troche martwi [emoji52]

Do góry