reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Poki co tydzień tego antybiotyku 3x1, żelazo przez najbliższe 3tygodnie do kolejnych badań a jak sie nie poprawia no to dalej, no i reszta narazie caly czas, magnez i dupka pewnie bede odstawiac na pozniejszym etapie dopiero.[emoji849]Spoko [emoji12]
Od jutra będę na bieżąco [emoji106] dzis juz ledwo patrze na oczy wiec badzcie laskawe i nie piszcie do rana za duzo [emoji85]
Ja rano i tak nie pisze bo nie mam kiedy , dopiero po południu siadam i nadrabiam też co dziewczyny piszą [emoji16]

reklama
Zrobilam i oczywiscie jak zwykle widzę cień:confused: haha...nie wiem moze @przyjdzie a moze nie może mocz byl zbyt rozzadzony bo byl taki jasniutki a moze jeszcze za wczenie na test nie mam pojecia musze czekać bete moze zrobie jutro albo po jutrze jak @nie przyjdzie

Ja zrobiłam wstępną liste , ktoś kogoś jeszcze pamięta..

Dziewczyny które dawno się nie odzywały lub gdzieś zaginęły : @makota89 , @Net Bluebell, @Agatki, @Kasienka3b, @Martkaaa5, @Magda2791-27
@Fizzymensa @Maga_ch @martoosia04
@martini6 @Paulina_92 @Misty29 @Alterego
1546944412599.jpeg

Ja jestem. Nie piszę bardzo często, ale staram się jak mam coś do powiedzenia i czytam Was. Nie chcę też zanudzać ciążowymi historiami ale jeśli będziecie chciały mnie przyjąć do wątku zamkniętego to bardzo mi będzie miło :)

reklama
Ja zrobiłam wstępną liste , ktoś kogoś jeszcze pamięta..

Dziewczyny które dawno się nie odzywały lub gdzieś zaginęły : @makota89 , @Net Bluebell, @Agatki, @Kasienka3b, @Martkaaa5, @Magda2791-27
@Fizzymensa @Maga_ch @martoosia04
@martini6 @Paulina_92 @Misty29 @Alterego Zobacz załącznik 931402
Martoosia chyba sie odzywala niedawno [emoji848] nie wiem co z NatBluebell bo na czerwcowkach tez sie dawno nie odzywa co mnie troche martwi [emoji52]

Do góry