Lovi23
Fanka BB :)
Czyli tylko badanie z krwi [emoji16] Nie masz szczęścia do testów [emoji2]No wiesz ja mam rozne przygody z testami mimo ze nie jestem w ciąży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli tylko badanie z krwi [emoji16] Nie masz szczęścia do testów [emoji2]No wiesz ja mam rozne przygody z testami mimo ze nie jestem w ciąży
Hehe wiem o tym ale co ty watpie w to bardzo ze coś jest już, czekam do wtorku tak jak pisalam dopiero wtedy zacznę coś działaćCzyli tylko badanie z krwi [emoji16] Nie masz szczęścia do testów [emoji2]
Żadne pytanie nie jest głupie [emoji6]Dziewczyny wiem ze może głupie pytanie ale jak wygląda i na czym polega monitoring??
Ja nie powiem ze nie bo tez miałam kreski ale zazwyczaj po czasie co już nie jest wiarygodne ale żeby tak nisko to jeszcze mi się nie zdarzyło. Nawet nie wiedziałam ze tak można [emoji23][emoji23]No wiesz ja mam rozne przygody z testami mimo ze nie jestem w ciąży
Dlatego pokazalam zdjecie tego testu żebyście zobaczyly ze takie cuda tez sie zdarzają hahaJa nie powiem ze nie bo tez miałam kreski ale zazwyczaj po czasie co już nie jest wiarygodne ale żeby tak nisko to jeszcze mi się nie zdarzyło. Nawet nie wiedziałam ze tak można [emoji23][emoji23]
To jak często trzeba się widzieć z gin?? Ja nigdy nie miałam dlatego pytam raz tylko jak byłam na wizycie to akurat mi powiedział ze mam owulacje bo są dwa pecherzykiŻadne pytanie nie jest głupie [emoji6]
Monitoring cyklu czyli ginekolog sprawdza czy występuje owulacja, czy są pęcherzyki i czy pękają itp. Po prostu sprawdzasz czy wszystkie etapy owulacji występują.
To tak ogólnie bo sama nigdy nie miałam monitoringu.
Najmniej dwa razy, przed owulacja i po owulacji.. żeby sprawdzić czy pecherzyk pekl. No chyba, że długo będzie rósł to 3 razy, zależyTo jak często trzeba się widzieć z gin?? Ja nigdy nie miałam dlatego pytam raz tylko jak byłam na wizycie to akurat mi powiedział ze mam owulacje bo są dwa pecherzyki
U mnie dziś 5 dzień @ pomalutku zbliża się do konca, mam nadzieje [emoji23][emoji23]A ja wysprzatalam mieszkanie wypralam obiad zrobilam i go spierdzielilam dodalam za malo maki do kopytek i mi sie zupa zrobiła reszte ciasta musialam odnowa zagniatac i kroić a teraz wlasnie sie położyłam bo padam i czekam z niecierpliwoscia na ta @paskudną!!
Ja się z kolei dentysty wogole nie boję ;P wyrywałam ósemki za darmo robiąc za królika doświadczalnego dla studentów ;PChciałam napisać, że mi tak samo obojętne ale przeczytałam, że uzębienie i nie zgodzę się. Panicznie boje się dentystów. Ale powiem Wam, że ja o wiele mniej się stresuję idąc do ginekologa niż do rodzinnego... A pierwszy raz byłam jak miałam 14 lat, poszłam do kobiety... Byłam z mamą i chłopakiem, wtedy chłopak czekał na mnie na korytarzu - wiadomo, mama weszła ze mną. A ta franca na siłę wpajała mi, że ja na pewno nie jestem dziewicą i zrobiła mi badanie usg przez pochwę... Była okrutnie nie miła i na dodatek miała wąsy...