reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Widzę temat imion. Z racji, że ja i Tż mamy rzadkie dość imiona. Więc postanowiliśmy że naszemu dziecku damy jakieś rzadkie imię i najlepiej takie które nie można zrobić. Dla córci mamy wybrane Łucja [emoji7] A dla syna brak. Każde z Nas ma inne zdanie Aa to już w domu jesteś. Ja kończę o 20 [emoji6] czyli już prawie jedną nogą w domuTo macie czasem wesołe nocki, ale pewnie kwestia przyzwyczajenia. Ja podobno kiedyś często spiąć siadałam , miałam otwarte oczy i patrzyłam w jakiś punkt. To musiało być straszne [emoji54]Gratulacje. Super decyzja. Także życzę powodzenia i trzymam kciuki za egzaminy... Nigdy nie jest zapóźno na rozwijanie się [emoji8]
Kurde te egzaminy to mnie chyba wykoncza... [emoji53] eh nie chce mi sie zwyczajnie... Leniwa sie zrobilam po tej przerwie swiateczno sylwestrowej [emoji23] Ja to wlasciwie juz dawno chcialam isc ale ciagle to odwlekalam na pozniej bo dzieciaki bo praca milion wymowek [emoji23][emoji23] ale moj mnie cisnal od jakiegos czasu i w koncu sie zapisalam w sumoe to nie zaluje ale czasem czasu troche brak, chociaz ja sie umiem tak spiac i zorganizowac i nawet lubie jak ciagle sie cos dzieje. Dziewczyny ktore mowia ze nadrabiaja forum jestem z wami ja tez czesto nadrabiam zaleglosci [emoji6] ale staram sie byc na czasie [emoji8][emoji8]

Kurde te egzaminy to mnie chyba wykoncza... [emoji53] eh nie chce mi sie zwyczajnie... Leniwa sie zrobilam po tej przerwie swiateczno sylwestrowej [emoji23] Ja to wlasciwie juz dawno chcialam isc ale ciagle to odwlekalam na pozniej bo dzieciaki bo praca milion wymowek [emoji23][emoji23] ale moj mnie cisnal od jakiegos czasu i w koncu sie zapisalam w sumoe to nie zaluje ale czasem czasu troche brak, chociaz ja sie umiem tak spiac i zorganizowac i nawet lubie jak ciagle sie cos dzieje. Dziewczyny ktore mowia ze nadrabiaja forum jestem z wami ja tez czesto nadrabiam zaleglosci [emoji6] ale staram sie byc na czasie [emoji8][emoji8]
Całkiem Cię rozumiem. Ja teraz studiuje , pracuje na zmiany. Jeszcze w domu trzeba wiadomo coś ogarnąć. A Ty masz do tego jeszcze dzieci...
Czasami potrafiłam nad czymś siedzieć do 3 w nocy, wstać o 5 rano pojechać do pracy szybko wrócić i jechać na zajęcia..
Trzeba się zaprzeć i iść do przodu , próbować

reklama
Do góry