reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

reklama
Widzę temat imion. Z racji, że ja i Tż mamy rzadkie dość imiona. Więc postanowiliśmy że naszemu dziecku damy jakieś rzadkie imię i najlepiej takie które nie można zrobić. Dla córci mamy wybrane Łucja [emoji7] A dla syna brak. Każde z Nas ma inne zdanie Aa to już w domu jesteś. Ja kończę o 20 [emoji6] czyli już prawie jedną nogą w domuTo macie czasem wesołe nocki, ale pewnie kwestia przyzwyczajenia. Ja podobno kiedyś często spiąć siadałam , miałam otwarte oczy i patrzyłam w jakiś punkt. To musiało być straszne [emoji54]Gratulacje. Super decyzja. Także życzę powodzenia i trzymam kciuki za egzaminy... Nigdy nie jest zapóźno na rozwijanie się [emoji8]
Kurde te egzaminy to mnie chyba wykoncza... [emoji53] eh nie chce mi sie zwyczajnie... Leniwa sie zrobilam po tej przerwie swiateczno sylwestrowej [emoji23] Ja to wlasciwie juz dawno chcialam isc ale ciagle to odwlekalam na pozniej bo dzieciaki bo praca milion wymowek [emoji23][emoji23] ale moj mnie cisnal od jakiegos czasu i w koncu sie zapisalam w sumoe to nie zaluje ale czasem czasu troche brak, chociaz ja sie umiem tak spiac i zorganizowac i nawet lubie jak ciagle sie cos dzieje. Dziewczyny ktore mowia ze nadrabiaja forum jestem z wami ja tez czesto nadrabiam zaleglosci [emoji6] ale staram sie byc na czasie [emoji8][emoji8]

Kurde te egzaminy to mnie chyba wykoncza... [emoji53] eh nie chce mi sie zwyczajnie... Leniwa sie zrobilam po tej przerwie swiateczno sylwestrowej [emoji23] Ja to wlasciwie juz dawno chcialam isc ale ciagle to odwlekalam na pozniej bo dzieciaki bo praca milion wymowek [emoji23][emoji23] ale moj mnie cisnal od jakiegos czasu i w koncu sie zapisalam w sumoe to nie zaluje ale czasem czasu troche brak, chociaz ja sie umiem tak spiac i zorganizowac i nawet lubie jak ciagle sie cos dzieje. Dziewczyny ktore mowia ze nadrabiaja forum jestem z wami ja tez czesto nadrabiam zaleglosci [emoji6] ale staram sie byc na czasie [emoji8][emoji8]
Całkiem Cię rozumiem. Ja teraz studiuje , pracuje na zmiany. Jeszcze w domu trzeba wiadomo coś ogarnąć. A Ty masz do tego jeszcze dzieci...
Czasami potrafiłam nad czymś siedzieć do 3 w nocy, wstać o 5 rano pojechać do pracy szybko wrócić i jechać na zajęcia..
Trzeba się zaprzeć i iść do przodu , próbować

reklama
Do góry