reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

Dziewczyny doradzcie dziś mi taki test owu wyszedł, wczorajszy się nie udał bo się opiłam herbat to nie mam porównania bo ledwo kreska wyszła. Myślicie, że to już? Czy jeszcze jutro go powtórzyć? Wczoraj były [emoji3590] i nie wiem czy poprawić jutro czy może dzis... Zobacz załącznik 929791
Proponuję co 2 dni :)
My dzialalismy od 9dc do teraz [emoji2]

reklama
Ok dziewczyny to pracowite dni przede mną a mam tak stresujący okres w pracy, aż wątpię żeby to pozytywnie na te moje starania wpłynęło

Powodzenia. Ja dziś Dąbrowską zaczęłam. Czuję taki chamski głód... moge zjeśc kapustę bo zrobilam, marchewki tez mam i w sumie nawet zjadłam, ale kurde ja jestem głodna na coś dobrego[emoji24].

U mnie to samo. Czasami wydaje mi się, ze jestem dziwna, bo wole nie jeść nic niż zjeść coś co mi nie smakuje [emoji23]

Powodzenia. Ja dziś Dąbrowską zaczęłam. Czuję taki chamski głód... moge zjeśc kapustę bo zrobilam, marchewki tez mam i w sumie nawet zjadłam, ale kurde ja jestem głodna na coś dobrego[emoji24].
Ja dzis mialam postny dzien w diecie 5-2,twardo sie trzymalam moze przekroczylam 600,ale nie wiecej niz 900.za to zero slodyczy,nawet herbate pije z mlekiem bez cukru

reklama
Weszłam na komputer i normalnie taka różnica. Niebo a ziemia. W aplikacji nie jest mi tak przejrzyście jak tutaj, chociaż tam mam Was pod ręką.

Wbrew pozorom nie był to wymuszony seks u nas
emoji2.png
raz chyba było dwa dni pod rząd
emoji2.png
Ale dzięki temu owulacji nie przegapilismy:)
Efekt jest najważniejszy. Ja mam wrażenie że u nas jest super w dni niepłodne, a odkąd się staramy to w płodne jest stres, albo nie trafiamy w owulacje. Przeważnie nam wychodzi dzień lub dwa dni przed.
U mnie to samo. Czasami wydaje mi się, ze jestem dziwna, bo wole nie jeść nic niż zjeść coś co mi nie smakuje [emoji23]
To samo mam. Ja soboe własnie przypomniałam czego najbardziej brakowało mi na diecie. Chleba i ziemniaków. Już sie boje jak ja bez ziemniaczków wytrzymam:-p. No ale pozostało mi zaledwie 41 dni z 42:-D.:p

Ja dzis mialam postny dzien w diecie 5-2,twardo sie trzymalam moze przekroczylam 600,ale nie wiecej niz 900.za to zero slodyczy,nawet herbate pije z mlekiem bez cukru
Ja właśnie nie mogę kawki z mleczkiem, chyba że kawę z cykorii, ale niestety nie posiadam. Poza tym kawa bez mleka to dla mnie nie kawa:(

Do góry