reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staramy się, wspieramy i o życiu rozmawiamy!:)

O Boże padłam [emoji23] [emoji23] [emoji23] a sa takie kubeczki menstruacyjne - co o nich myślicie??
Ja bym się bała , że jak go będę wyciągać to się tym obleje albo , że w ogóle nie wyciągnę haha [emoji12] kupiłabym chyba, ale z tego co słyszałam to trzeba rozmiar dopasować , a to najtańsze nie jest i co z takim niedobranym zrobisz... Taka wielka niewiadoma..

reklama
Moja kumpela probowala kubeczka,mowinze sie zassalo i nie chcialo wyjsc i ze juz meza miala wolac!ja bym sie bala ze to sie zgubi w srodku haha
Bo się ma zassać. Zeby wyjąc trzeba nacisnąć, on się ładnie lekko zegnie i odessa.
To tylko dowodzi tego, ze dobrze go wlozyla i nic nie polecialoby poza niego, no chyba, ze by się za duzo nazbieralo.

Dioksyny, które są rakotworcze. Używana jest bawełna, która przy uprawie była nawozona pestycydami i herbicydami. A w takich nawozach jest glifostad który jest zakwalifikowany jako potencjalnie rakotworczy. Tampony i podpaski są bielone chlorem. Używa się też włókien łączących, surfakantów, żywic, sztucznych materiałów itp... No a na przykład rozwalił mnie skład moich ulubionych podpasek...
Zobacz załącznik 929742
Boszz to w tych moich to zobacze sklad,ja myslalam ze to tylko taki korek ...mnie np allwaysy robia jakies wysypki,wole takie normalne podpaski nawet tansze ze wygladaja jak wata

reklama
Do góry